Ioana Filipescu Știri 25.04.2022 08:37

Serghei Mizil: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, venituri

Serghei Mizil: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, venituri

Serghei Mizil are 68 de ani, iar în spatele vârstei se ascunde o impresionantă poveste de viață. Începută pe timpul comunismului, atunci când omul de afaceri de azi producea bani din bișniță, profitând de faptul că tatăl lui era un lider al nomenclaturii.

Serghei Mizil, fiul lui Paul Niculescu Mizil (fost membru al Comitetului Politic Executiv al PCR), avea să dezvăluie cum i-a decurs viața înainmte de Revoluția din 1989.

Un rebel a fost Serghei, care nu era membru de partid, dar se bucura de avantajele vieții de fiu de demnitar. Își permitea să părăsească țara, iar când se întorcea, o făcea ”blindat”. ”La fiecare ieșire aduceam și vindeam 20 de aparate video, 300 de casete, 400 de geci de blugi, blugi. Mă lăsau să ies de vreo două ori pe an și nu aveam probleme la vamă. Doar din imprimări de casete puteam să scot cam la o lună jumate 80.000 de lei, echivalentul unei Dacii. Practic, nu aveam probleme cu banii”, a povestit Serghei Mizil.

Absolvent de Arte Plastice, făcea pentru Fondul Plastic rochii, curele, vindea tablouri, chiar și afară, unicate pe care le făcea. Banii curgeau, nu erau deloc o problemă pentru tânărul Serghei.

Serghei Mizil: afaceri, venituri

După Revoluție, avea să devină om de afaceri cu acte în regulă. La Cena și Cena 2 sunt două dintre restaurantele de succes în care Serghei a investit bani buni și a fost, oarecum, mulțumit.

Serghei a deținut și restaurantul „La doi vagabonzi”, pe bulevardul Tomis din Constanța, dar care nu s-a ridicat la așteptările lui. Ba chiar i-a mers prost… Apoi, afaceristul a testat piața imobiliară. A ridicat un bloc cu patru etaje, în zona de nord a Capitalei, iar apartamentele s-au vândut ca pâinea caldă. Investise 700.000 de euro.

”Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de azi. Nu mai vor oamenii să muncească. Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Am încredere în business-ul ăsta”, avea să dezvăluie Serghei Mizil.

Tot el spunea că are o pensie de doar 1.200 de lei, care nu-i ajunge nici pentru medicamentele pe care dă aproape 2.000 de lei lunar.

Date Biografice: înălțime, greutate

Nume complet: Serghei Mizil
Data naşterii: 23 septembrie 1954
Vârstă: 68 de ani
Locul naşterii: București
Stare civilă: căsătorit, Cora
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,78 m

Serghei Mizil: CV, familie

Serghei Mizil se află la al doilea mariaj, alături de Cora, soția care avea să-i dăruiască o fată, Ana. Din prima căsnicie, Serghei mai are o fată, Smaranda.

Cora Mizil s-a dedicat în ultimii ani activităţilor ce ţin de ezoterism, după ce a simţit o chemare către această zonă. „Am simţit mereu energii, dar nu m-a interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii.

Bineînteles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variaţie hormonală. A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a spus Cora la o emisiune tv.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu