Gabriela Dinu Știri 22.01.2023 17:38

Gina Pistol vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Antena 1

Gina Pistol este una dintre prezentatoarele TV consacrate din televiziunea de la noi. În prezent, îşi trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii, fiind într-o relaţie serioasă cu Smiley, cu care urmează să aibă şi un copil.

Blonda, prezentatoare a emisiunilor Chefi la cuţite şi Asia Express, de la Antena 1, se iubeşte de mai mult timp în secret cu Andrei Maria, mai cunoscut după numele de scenă – Smiley, vedetă a trustului concurent. Din 2020, plutesc pe un norişor, bucurie adusă de sarcina Ginei, anunţată într-un mod emoţionant de cei doi: „Noi acum înseamnă trei”, au spus Gina şi Smiley în momentul în care au făcut public ce avea să se întâmple în viaţa lor

Cine este, de fapt, Gina Pistol, iubita lui Smiley

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980 şi s-a făcut remarcată după ce a pozat în reviste destinate bărbaţilor, apoi a fost cooptată în diverse proiecte din Pro TV, iar în prezent lucrează la Antena 1. A fost pentru prima dată model în Playboy în 2000, iar ani la rândul a fost considerată cea mai sexy femeie din România. Are 1,66 m, iar frumuseţea i-a adus mai mulţi iubiţi bogaţi şi celebri. Până să se aşeze la casa ei şi să îşi găsească liniştea cu Smiley, Gina Pistol s-a iubit rând pe rând cu Bogdan Ivanof, Codin Maticiuc, celebrul crai de Dorobanţi, afaceristul libanez Nicola, care a făcut mai multe „victime” în showbiz-ul românesc, Ciprian Marica, Mihai Răduţ, Alin Cocoş.

Gina Pistol s-a născut la Roşiorii de Vede, în judeţul Teleorman, într-o familie obişnuită , şi are un frate mai mic, pe Paul. A fost martora unui divorţ dureros pe când avea doar 6 ani. Nu i-a fost niciodată ruşine să recunoască faptul că primul job pe care l-a avut a fost de vânzătoare în Roşiori, apoi în Bucureşti.

Ce salariu are Gina Pistol la Antena 1?

Nu este absolventă de facultate, iar şcoala pe care a terminat-o Gina Pistol este cea de Arte şi Meserii, din Roşiorii de Vede. Gina Pistol primeşte o mulţime de bani de la Antena 1. Mai exact, pentru fiecare sezon de Chefi la cuţite prezentat, primeşte suma de 15.000 de euro. Aceeaşi sumă o incasează şi pentru fiecare sezon de Asia Express. Sume deloc de neglijat, însă foarte mici faţă de ce reuşeşte să strângă iubitul său, Smiley, care poate încasa aceeaşi sumă dintr-un simplu concert.