Gabriela Dinu Travel 31.08.2022 11:39

8 locuri unde se mănâncă foarte bine în Constanța și Mamaia

8 locuri unde se mănâncă foarte bine în Constanța și Mamaia

S-a dat deja startul la sezonul la mare, odată cu 1 mai, iar oamenii care ajung la Constanţa se întreabă care sunt cele mai bune locuri unde se mănâncă foarte bine la malul Mării Negre.

Conform TripAdvisor, precum şi recenziilor lăsate de oamenii care au fost în trecut, vă prezentăm cele mai bune restaurante unde poţi merge în timpul concediului tău de la mare.

8 locuri unde se mănâncă foarte bine în Constanța

Există localuri pentru toate gusturile şi bugetele, majoritatea cu specific românesc, dar şi cele cu influenţe greceşti sunt la mare căutare. Nici cele turceşti nu sunt ocolite. De aceea, vă prezentăm în continuare cele mai interesante locuri unde să iei micul dejun, prânzul sau cina atunci când eşti la mare, la noi.

Restaurantele Blue Aqua există în două locații din Mamaia. Unul pe faleză și celălalt pe partea cu lacul Siutghiol. Ambele sunt localizate în preajma hotelului Rex. Dacă ești un pasionat de pește și fructe de mare, mâncare este absolut fantastică aici. Preparatele sunt proaspete și delicioase. Dacă mergi acolo trebuie să încerci neapărat saramurile de pește, platourile cu fructe de mare asortate sau crabul pane.

Nikos Greek Taverna este un restaurant cu specific grecesc, unde poţi merge oricând doreşti să savurezi delicioasa mâncare din Grecia, fructe de mare şi nu numai.

Konak Turcesc Restaurant and Cafe serveşte cele mai inedite delicii turceşti, indiferent că vorbim despre feluri principale sau despre deserturi, cum e baclavaua şi multe altele.

Musset Resto&Lounge se află în Mamaia şi este un restaurant cu specific italian, unde poţi mânca pizza sau paste delicioase.

Un alt local cu specific italian, foarte bine cotat de site-urile de specialitate, este şi Antico Pizzeria, unde vei descoperi gustul autentic de pizza.

Souvlaki Bar este un alt local cu specific grecesc, unde poţi încerca deliciile bucătăriei mediteraneene. Mâncarea este foarte bună și, totodată, potrivită celor care sunt obișnuiți cu tavernele grecești. Uneori există și muzică live. Evident, grecească!

Pentru cei care merg la mare şi vor să consume mâncare de tip fastfood o pot face la celebrul restaurant Pui cu bacon, de pe Bulevardul Tomis. Aici se poate servi pizza, diverse meniuri cu carne de pui, cum sunt şniţelele, sau bucăţile de carne crispy, salate şi ca desert clătite.

La Curtea Brâncovenească, din strada Vasile Lupu, Constanţa, merg cei pasionaţi de mâncarea tradiţională românească. Pofticioşii care vor bucate ca la mama acasă atunci când merg pe malul Mării Negre îşi vor găsi aici locul preferat în materie de gastronomie. Este preferat de majoritatea turiştilor şi graţie locaţiei sale.