Gabriela Dinu Știri 08.12.2021 19:54

Monica Tatoiu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soț, avere

Monica Tatoiu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soț, avere

Monica Tatoiu este o femeie de afaceri din România, care a condus celebra companie de produse cosmetice Oriflame, în perioada 1996 – 2008.

Monica Tatoiu a avut o viaţă grea încercată şi dacă mulţi cred că ştiu totul despre ea, ei bine, povestea ei este cu mult mai complicată decât se credea. A fost căsătorită de trei ori şi s-a luptat cu cea mai grea boală din lume, cancerul.

Cine este, de fapt, Monica Tatoiu?

Are 65 de ani, s-a născut pe 21 iunie 1956 în Boşca Montană, din Caraş Severin. A studiat intens şi chiar este doctor în matematică, absolvind în 1990 cursurile Universităţii din Iaşi de specialitate.

A încercat să intre şi în politică, iar în 2004 a candidat chiar la Primăria Capitalei. Fără succes însă. Acum se numeşte Monica Tatoiu, însă înainte de prima căsătorie numele său era Radivoiovici.

S-a căsătorit pentru prima dată pe vremea când era în anul doi de studenţie, însă mariajul nu a rezistat. După doar trei luni, a divorţat. După ceva timp, şi-a încercat norocul din nou, însă nici de această dată nu a funcţionat. În prezent, este căsătorită cu Victor Tatoiu şi relaţia lor durează de mai bine de 30 de ani.

Date Biografice Monica Tatoiu: înălțime, greutate

Nume complet: Tatoiu Monica
Data naşterii: 21 iunie 1956
Locul naşterii: Caraş Severin
Partener: căsătorită cu Victor Tatoiu
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,65 m

Aceasta are şi un fiu, pe nume Victor, în vârstă de 27 de ani. Nici la naşterea fiului nu a scăpat de problemele de sănătate, căci şi ea a suferit, dar şi bebeluşul, care la acea vreme se născuse cu un plămân nefucţional. Între timp, acestea s-au rezolvat iar Victor îşi duce liniştit zilele.

La 20 de ani, aceasta era diagnosticată cu cancer endometru, iar medicii o sfătuiau să se opereze de urgenţă. A refuzat şi s-a tratat după bună ştiinţă şi a reuşit să scape de cumplita maladie.

Pentru că a muncit intens încă de la vârsta de 16 ani, Monica Tatoiu a strâns o avere impresionantă. Se spune că ar avea în conturi nici mai mult, nici mai puţin de 7,5 milioane de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru
Petre Roman