Gabriela Dinu Știri 18.04.2022 12:26

Raluca Podea: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, familie

Raluca Podea: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, familie

Raluca Podea este un personaj monden din România, devenită celebră după relaţia avută cu Florin Pastramă. Cel din urmă era cu blondina atunci când a participat la Ferma, de la Pro TV, când a cunoscut-o pe Brigitte Sfăt în timpul show-ului şi a luat-o de soţie.

A fost scandal mare în showbiz atunci şi Raluca Podea a acuzat-o pe Brigitte că i-a furat iubitul. Doar că acţiunile Ralucăi nu au avut niciun fel de succes şi cei doi sunt căsătoriţi şi fericiţi şi în prezent.

Cine este, de fapt, Raluca Podea?

Raluca Podea este model de profesie iar dimensiunile o recomandă pentru această meserie, căci la o înălţime de 1,65 m are 52 de kilograme şi măsurile 90-65-92. Aceasta şi-a început cariera în Agenţia Relax Modells, după ce şi-a trimis o fotografie sexy, cu care a apărut în ziarul Libertatea, rubrica de la pagina 5, care a lansat o mulţime de domnişoare pe scena mondenă. Visul ei, atunci când şi-a trimis datele la ziar, a fost acela de a deveni cunoscută. „Vreau să devin celebră în România”, scria Raluca Podea sub fotografia cu ea îmbrăcată sumar şi iată că rugăciunile i-au fost ascultate.

La scurt timp după apariţia în ziar, presa a început să vuiască despre o eventuală relaţie între ea şi Stelian Ogică. Mai mult, i se zicea chiar „blonda lui Ogică”, însă cei doi nu şi-au confirmat niciodată relaţia. A avut mai multe job-uri în televizune, printre care şi acela de asistentă la OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu.

Date Biografice Raluca Podea: înălțime, greutate

Nume complet: Podea Raluca
Data naşterii: 1978
Locul naşterii: România
Partener: divorţată
Greutate: 52 kg
Înălţime: 1,65 m

Pe când avea doar 21 de ani, aceasta s-a căsătorit cu Gabi Podea şi i-a dăruit un băieţel, dar relaţia lor nu a durat prea mult, căci blondina a aflat că bărbatul vieţii ei ducea, de fapt, o viaţă dublă. Au divorţat, iar Raluca nu s-a mai căsătorit de atunci. În prezent, ea trăieşte o poveste de dragoste cu un patron de club, pe nume Omar Melhem.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Gabi Bădălău
Claudia Pătrăşcanu
Andrew Tate
Tristan Tate