Gabriela Dinu Știri 28.09.2021 15:17

Patrizia Paglieri: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Patrizia Paglieri: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Patrizia Paglieri este un celebru un bucătar chef, recunoscută pentru emisiunile culinare de tip concurs la care a participat.

Este femeie de afaceri şi vedetă de televiziune, ce îşi are originile în Italia. Din 1993, s-a mutat în România şi este proprietara restarurantului Allucinate, din Bucureşti.

Cine este, de fapt, Patrizia Paglieri?

În prezent, Patrizia ia parte la competiţia Asia Express, difuzată pe Antena 1, alături de fiul său, Francesco Paglieri, fiind una dintre cele mai apreciate şi mai charismatice echipe din competiţie.

Patrizia Paglieri s-a născut, de fapt, în Bahamas, ulterior s-a stabilit în Italia iar după Revoluţie a venit în România şi aici a rămas, stabilindu-se în Bucureşti. Are 50 de ani şi spune că vârsta e doar un număr pentru ea: „Fiecare are vârsta pe care o simte, iar eu mă simt foarte tânără”.

Patrizia Paglieri a moştenit paisunea pentru bucutărie din familie, fiind totul o adevărată tradiţie pe linie maternă. Bunica sa le-a insuflat tuturor pasiunea pentru gastronomie, iar Patrizia se bucură enorm că a reuşit să prindă acest „microb”.

Date Biografice Patrizia Paglieri

Nume la naștere: Patrizia Paglieri
Data nașterii: 1971
Locul nașterii: Bahamas
Partener: singură
Greutate: 65
Înălțime: 1,75 m

„În cazul meu, arta culinară este o tradiţie de familie. Eu am prins gustul ei încă de mică, de la bunica, de la care am învăţat să gătesc tot felul de praparate: ravioli, salată de caracatiţă, flori de dovlecei umplute, paste, salate de legume, salate de dovlecei, deserturi”.

Patrizia Paglieri este celebră printre vedetele de la Hollywood, după ce a gătit pentru personaje precum Andy Garcia, Donald Sutherland, Armand Asante, Gianni Morandi, Joe Cocker ori Liza Minnelli.

Viaţa nu i-a fost mereu simplă şi când a dorit să facă un copil prin fertilizare in vitro, fiind singură, fără iubit, familia s-a opus cu vehemenţă. Ulterior l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină tată lui Francesco, dar relaţia lor nu a funcţionat. Pe când avea cel mic doar 6 luni, s-au despărţit iar Patrizia continua să-şi crească singură copilul.

În prezent, Francesco are 24 de ani şi îi este sprijin în Asia Express, făcând împreună o echipă excelentă. Despre averea Patriziei nu se ştiu multe, dar scoate suficienţi bani din business-ul său încât să ducă o viaţă liniştită.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Pavel Stratan
Luis Gabriel
Naomi Hedman
Edward Sanda
Georgiana Lobonţ