Gabriela Dinu Știri 25.01.2023 10:14

Georgiana Lobonț: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Georgiana Lobonț: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Georgiana Lobonţ este o simpatică artistă, o cunoscută cântăreaţă de muzică popularp de la noi din ţară. Inspiră voie bună doar prin privirea ei, fiind mereu cu zâmbetul pe faţă. S-a născut la Gherla, judeţul Cluj, şi a început să cânte pe când avea doar 4 anişori.

Georgiana Lobonţ a făcut parte din formaţia Zestrea, apoi a absolvit Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda”din Cluj, la secția canto-popular. A colaborat ulterior cu Ansamblul Tradiţii, apoi cu Doina.

Cine este, de fapt, Georgiana Lobonţ?

Din 2010 s-a lansat pe piaţă şi a scos albumul „Mi-o spus frunza fagului”, orchestrat de Taraful Ardealul.

În 2017, pe când avea doar 23 de ani, Georgiana Lobonţ lansa „Vin nuntaşii după mine”, al doilea album al său, care a fost extrem de apreciat ca primul. Georgiana este căsătorită cu Rareş Ciciovan, un fiu de preot, pe care l-a cunoscut încă de când era pe băncile liceului, în clasa a 9-a. Cei doi spun că a fost dragoste la prima vedere. Se iubesc şi acum la fel de mult şi asta se citeşte şi în ochii rodului iubirii lor, copilaşii pe care îi au împreună.

Georgiana Lobonţ cântă de mică, însă a vrut să aibă şi o altă specializare, pentru că nu se ştie niciodată ce îţi rezervă viaţa. Aşa a ajuns să se înscrie la cursurile Facultăţii de Drept din Cluj, pe care a finalizat-o în 2016.

Date Biografice Georgiana Lobonţ: înălțime, greutate

Nume complet: Lobonţ Georgiana
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Gherla, judeţul Cluj
Partener: Rareş Ciciovan
Înălţime: 1,57 m
Greutate: 40 kg

Soţul său, Rareş, o ajută enorm în viaţa de familie de zi cu zi, dar şi în carieră, fiindu-i de mai mulţi ani şi impresar. Muzica sa este extrem de apreciată în online şi fiecare piesă lansată a ajuns rapid în topul celor mai vizionate melodii de la noi din ţară.

A cântat pentru mai mult timp alături de Armin Nicoară, dar relaţia s-a răcit şi chiar s-a încheiat totul cu mai multe scandaluri. Este plină de bani şi averea ei creşte pe zi ce trece pentru că pe lângă banii pe care îi ia la cântări, din onorariu şi din dedicaţii,

Georgiana Lobonţ câştigă foarte bine şi din imagine, din online. Recent spunea că pe perioada pandemiei a câştigat şi 12.000 de euro într-o lună din reţelele de socializare.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Alexandra Ungureanu
Jador
Andreea Esca
Alexandra Stan
Oreste Teodorescu