Ioana Filipescu Vedete 04.04.2022 15:50

Ozana Barabancea: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, salariu

Cântăreață de operă, profesoară de canto și prezentatoare de emisiuni, Ozana Barabancea și-a făcut loc cu brio în lumea showbizului. În vârstă de 52 de ani, vedeta avea să treacă printr-un proces de slăbire care a impresionat.

Decizia o lua în 2017, când și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Atunci avea peste 120 de kilograme. Ce greutate are acum?

Ozana Barabancea s-a născut pe 4 octombrie 1969, la București, și de mică a simțit atracția scenei. Avea să-și atingă țintele. Și să devină și membră a juriului show-ului Te cunosc de undeva!, ajuns la al 17-lea sezon, acolo unde vedeta câștigă aproximativ 1.000 de euro pe fiecare ediție (se difuzează în fiecare sâmbătă), mai mult, face parte și din juriul Eurovision de anul acesta.

Deși la începutul carierei artistice a fost cântăreață de operă, Ozana Barabancea este cunoscută și pentru show-urile de jazz susținute. A jucat și în câteva seriale de televiziune și a făcut parte din distribuția musicalului Chicago, precum și a filmului Supraviețuitorul.

Drumul Ozanei nu a fost deloc ușor, dar a răzbit. Eleganta vedetă, care are o înălțime de 1,71 și o siluetă mult transformată, după operația suferită în urmă cu cinci ani, atrage privirile ca un magnet acolo unde apare.

CV Ozana Barabancea

Ziua și anul nașterii: 4 octombrie 1969

Vârstă: 52 de ani

Înălțime: 1,71

Greutate: 56 de kg

Familie: divorțată, doi copii, Andrew și Gloria

Ce greutate are Ozana Barabancea? A slăbit 60 de kg într-un an

Transformarea Ozanei Barabancea a început în anul 2017. Atunci a suferit operația la nivelul stomacului, după care a trecut pe sport și pe dietă. Rezultatul? A dat jos 60 de kilograme, jumătate din greutatea pe care o avea. ”Mi-am făcut micșorare de bust și ridicare. Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una. Operaţia a durat cinci ore, am găsit o sculptoriţă în piele. Mi-au scos de pe burtă vreo cinci kilograme de grăsime. Mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o paturică si am ajuns să am şi fese, eu care nu am avut în viața mea”, a povestit Ozana Barabancea, care acum se învârte între 55 și 60 de kilograme.

„Nu mănânc pâine, nu beau sucuri acidulate și nu mai mănânc alimente sintetice, nu neapărat pentru că aș urma această cură, ci pentru simplul fapt că cele enumerate pot fi catalogate drept otravă pentru șobolani.

Pentru ca dieta să aibă rezultat, nu mănânc nimic după ora 19 și beau foarte multă apă. Am avut momente în care organismul meu simțea nevoia de dulce. Am încercat, pe cât posibil, să înlocuiesc sursa de dulce cu una proteică. Și a funcționat”, a mai spus vedeta, pentru Gândul.

Ozana Barabancea are doi copii și e divorțată

Ozana Barabancea a rămas cu doi copii, Andrew (21 de ani) și Gloria (17 ani), după divorțul de pianistul Sorin Terinte, pe care l-a prins în pat cu una dintre prietenele ei. Și nu se gândește, deocamdată, să-și refacă viața alături de vreun bărbat. „Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!”, spunea Ozana.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cosmin Seleși
Mihai Voropchievici
Dan Badea
Mircea Badea