Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:54

Cosmin Seleși: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Cosmin Seleși: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Cosmin Seleşi este un actor celebru din România, născut pe 30 iunie 1977, la Şimleu Silvanei. Este absolvent al Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale, din Bucureşti.

Cosmin Seleşi a prezentat mai multe emisiuni la Antena 1, de-a lungul timpului, dintre care „Splash! Vedete la Apă”, Familiada şi „Te cunosc de undeva”, care se realizază şi în prezent la Antena 1, unde Seleşi este co-prezentator împreună cu frumoasa Alina Puşcaş.

Ce scrie în CV-ul lui Cosmin Seleşi

Este unul dintre actorii nomianalizaţi la Gala Premiilor Gopo, după ce în 2009 l-a interpretat pe Emil, în producţia românească „Schimb valutar”. A jucat în mai multe filme de-a lungul timpului, dintre care amintim: Zăpada mieilor, În familie (serial Prima TV), 6 gloanțe (2012), Ursul, Polițist, adjectiv, Schimb valutar, Om sărac, om bogat, La Bloc (Bobby Tănase), București-Wien, ora 8:15, Terminus Paradis, Pup-o ma! (2018).

A făcut şi dublaj, de aceea este vocea recunoscută de mulţi copilaşi, căci le-a dat viaţă personajelor distractive din desene animate. Cele mai cunoscute roluri le-a avut în Maşini (Urcuş, apoi Miles Ambreiaj), Răirea tatălui (Merv Kilbo), Hannah Montana: Filmul (Jackson Stewart), Toy Story (l-a interpretat pe Rex în toate cele trei părţi).

Date Biografice Cosmin Seleşi: înălțime, greutate

Nume complet: Seleşi Cosmin
Data naşterii: 30 iunie 1977
Locul naşterii: Şimleu Silvanei, România
Parteneră: Irina Seleşi
Greutate: 72 kg
Înălţime: 1,68 m

Cosmin Seleşi este unul dintre cei mai scunzi prezentatori din televiziunea de la noi. Chiar şi el face haz de necaz şi nu se supără atunci când colegii de platou mai aruncă o glumă nesărată cu privire la cât măsoară el, de fapt: “Deşi toată lumea spune că am 1,65 metri, eu am 1,68. Vreau să se consemneze asta ”, spunea Seleşi în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Cosmin Seleşi, alături de soţia sa, Irina, şi cei doi copilaşi ai lor
Cosmin Seleşi, alături de soţia sa, Irina, şi cei doi copilaşi ai lor

Irina şi Cosmin Seleşi sunt căsătoriţi de peste 10 ani şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băieţel. Actorul şi omul de televiziune adoră să îşi petreacă timpul în compania familiei sale şi o face ori de cât ori programul îi permite, mai ales că în prezent filmează la noul sezon din „Te cunosc de undeva”. În cadrul acestui show, alături de Seleşi, au mai fost distribuiţi şi Andreea Bălan, Ozana Barabancea, ori Aurelian Temişan.

Aici, Antena 1 îşi plăteşte angajaţii în funcţie de numărul de apariţii în emisiune, iar Cosmin Seleşi, ca prezentator, ar încasa 1.000 de euro pentru fiecare emisiune, la fel ca şi Alina Puşcaş.

Distribuţia show-ului Te cunosc de undeva, prezentat de Cosmin Seleşi şi Alina Puşcaş. Sursa foto: Facebook
Distribuţia show-ului Te cunosc de undeva, prezentat de Cosmin Seleşi şi Alina Puşcaş. Sursa foto: Facebook

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Andy Popescu
Selly
Mihai Bendeac
Mihai Voropchievici