Gabriela Dinu Știri 27.01.2023 13:43

Octavia Geamănu: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Octavia Geamănu: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Octavia Geamănu este prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1 şi una dintre cele mai apreciate vedete din Antene. S-a născut în judeţul Gorj, dar s-a mutat în Capitală de dragul job-ului.

Alături de Mircea Badea, aceasta a prezentat mai multe ediţii speciale ale galelor realizate de trustul Intact de-a lungul timpului.

Cine este Octavia Geamănu şi unde a mai lucrat până să vină la Antena 1?

Cu ocazia participării în cadrul unei emisiuni de Crăciun, Octavia Geamănu le-a arătat failor săi că are şi voce, după ce a interpretat cu foc melodia „Dar-ar naiba în tine, dragoste.

Se laudă cu trupul său ca tras prin inel şi spune că de pe vremea când era clasa a 12-a a rămas la aceeaşi greutate, de 52 de kilograme. O singură schimbare majoră a făcut la trupul său şi asta pentru că era nemulţumită de mărimea sânilor. Aşa că s-a siliconat, cu doar un an înainte să ajungă la Observator. Conform surselor din Antena 1, pentru Observatorul Special, Octavia Geamănu ar încasa lunar un salariu de 5.000 de euro.

Date Biografice Octavia Geamănu: înălțime, greutate

Nume complet: Geamănu Octavia
Data naşterii: 3 decembrie 1983
Locul naşterii: Gorj
Partener: divorţată (s-a iubit cu Adrian Artene şi Marian Ionescu)
Greutate: 52 kg
Înălţime: 1,73 m

S-a născut pe 3 decembrie 1983 şi a cochetat cu presa dinainte să fie angajată la Antena 1, căci a făcut parte din proiectul GSP TV, acolo unde avea propria ediţie a ştirilor sportive.

Viaţa personală este una tumultoasă. Are un copil dintr-o relaţie de un an cu jurnalistul Adrian Artene. Se pare că cel din urmă ar fi părăsit-o, după ce a aflat că ştirista i-a fost infidelă. La puţin timp după ce a rămas singură, aceasta s-a cuplat cu Marian Ionescu, de la Direcţia 5.

S-au căsătorit în mare secret, apoi au făcut nuntă mare la Galaţi, şi după ce s-au iubit intens s-au separat. Octavia Geamănu filmase chiar câteva scene pentru un videoclip al Direcţiei 5, dar după separarea de Ionescu acesta a scos-o pur şi simplu din video.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Mihai Ivan
Simona Gherghe
Raluca Câmpean
Andreea Gherasim
Iuliana Pepene