Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:54

Andreea Gherasim: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Andreea Gherasim: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Andreea Gherasim este una dintre cele mai tinere prezentatoare TV de la noi. Are 21 de ani şi este o prezenţă constantă în casele oamenilor, fiind fata care aduce vremea, în cadrul Observatorului de la Antena 1.

Originară din Bucureşti, micuţa Andreea este absolventă a cursurilor Facultăţii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice, în perioada 2014 – 2017, iar în 2015 s-a înscris la cursurile de prezentatoare TV din cadrul Intact Media Academy, absolvind seria a 13-a în februarie 2016.

Andreea Gherasim, cea mai tânără prezentatoare TV! Ce scrie în CV-ul ei?

Imediat după absolvire, Andreea Gherasim a luat parte din IMA Star, proiectul care a adus-o prima dată pe sticlă, ca prezentatoarea rubricilor Horoscop şi Ştiri Mondene. A făcut şi practică în redacţia de ştiri, acolo unde s-a ocupat de redactarea subiectelor din domeniul social. Ulterior, şefii i-au dat pe mâna rubrica meteo din cadrul Observatorului Matinal, alături de Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru.

,,Îi am alături şi pe Olivia şi pe Vali, care sunt tot timpul plini de energie si îmi transmit din starea lor. După 1 an şi 3 luni de făcut Observator Matinal, ne-am creat o relaţie de prietenie şi ne simţim foarte bine dimineaţa, sperăm ca şi cei de acasă să preia din energia noastra la începutul zilei”, povesteşte Andreea Gherasim despre experienţa de la Observator. Pentru că este o tânără la început de drum, şefii din Antenă îi oferă lunar un salariu de aproximativ 700 de euro, conform surselor din trust.

Date Biografice Andreea Gherasim: înălțime, greutate

Nume complet: Gherasim Andreea
Data naşterii: 2000
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singură
Greutate: 52 kg
Înălţime: 1,64 m

Andreea Gherasim se axează, momentan, pe ascensiunea în profesia de jurnalist şi încă nu şi-a găsit jumătatea. Poate că nici nu ar avea timp când să o poată face, căci dimineţile ei încep la ora 3:30, atunci când se trezeşte dis de dimineaţă pentru a fi fresh în matinalul Antenei.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Viviana Sposub
Mirela Vaida
Mihai Bendeac
Ramona Olaru