Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:54

Raluca Câmpean: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Raluca Câmpean: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Raluca Câmpean este o tânără jurnalistă de la noi, fostă prezentatoare a rubricii Horoscop în cadrul Observatorului de la Antena 1. A absolvit cursurile Intact Media Academy în seria a 13-a, în februarie 2016, alături de Andreea Gherasim, cea care prezintă în prezent Meteo.

Doar că drumul Ralucăi în televiziune a fost unul extrem de scurt şi asta doar datorită sau din cauza dragostei! S-a născut în 1993, la Sighişoara, a făcut facultatea la Cluj apoi s-a mutat la Bucureşti, de dragul televiziunii. După ce a absolvit IMA, a făcut parte din proiectul IMA Star şi a prezentat Ştirile Mondene din cadrul Observatorului:

Raluca Câmpean, CV şi dragoste! Cine e iubitul ei?

„Pot spune că mă simt un om împlinit pentru că am reuşit ce mi-am propus şi faptul că am ajuns aici este o dovadă că iubesc această meserie”, povestea Raluca Câmpean, până să îşi cunoască jumătatea, însă.

Raluca este şi absolventă a Facultăţii de Jurnalism din Universitatea Babeş-Bolyai şi atunci când s-a văzut cu diploma de la Intact în mână s-a declarat cea mai fericită persoană din lume, pesemne că nu cunoscuse însă dragostea. În primăvara anului 2018, Raluca Câmpean îl cunoştea pe Reda Jaadi, fotbalist la Dinamo Bucureşti. Aveau să petreacă cea mai frumoasă vacanţă de vară, în Maroc, la Rabat.

Date Biografice Raluca Câmpean: înălțime, greutate

Nume complet: Câmpean Raluca
Data naşterii: 1993
Locul naşterii: Sighişoara
Partener:Reda Jaadi
Greutate: 57 kg
Înălţime: 1,72 m

De aceea atunci când fotbalistul belgian cu origini africane era dat afară de la Dinamo, cei doi nu au stat pe gânduri şi s-au mutat imediat în Rabat, Maroc, acolo unde locuiesc şi în prezent, din 2019. Raluca Câmpean era îndrăgostită de meseria de jurnalist, dar i-a trecut repede când a dat cu ochii de Reda Jaadi.

Raluca Câmpean, împreună cu iubitul său, Reda Jaadi
Raluca Câmpean, împreună cu iubitul său, Reda Jaadi, în Casablanca, Maroc

Poate că nici partea financiară nu o mulţumea, căci salariul unui debutant în televiziune, aşa cum este ea, la Antena 1, era de doar 700 de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Viviana Sposub
Mirela Vaida
Mihai Bendeac
Andreea Gherasim