Gabriela Dinu Știri 02.03.2023 09:54

Leo de la Strehaia: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri,

Leo de la Strehaia: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri,

Leo de la Strehaia este un personaj controversat din showbiz-ul autohton. Este recunoscut pentru aventurile avute cu femei moderne, dornice de faimă şi de bani.

I se mai spune şi „Prinţul Ţiganilor”, dar puţini sunt cei care ştiu care este numele său real. Pentru că nu i-a plecat numele de botez, şi-a lua propriul nume de scenă, o poreclă pe care i-au pus-o prietenii în tinereţe. Se numeşte, deci, Ion Stelică Mihai, şi nu a făcut banii din piatră seacă.

Ce avere are Leo de la Strehaia şi din ce face banii?

Nu se ştie exact la cât e cotată averea sa şi nici afacerile nu sunt din cele mai ortodoxe. A avut grave probleme cu legea tocmai din această cauză, fiind acuzat de înşelăciune şi chiar a fost reţinut în trecut. Avocatul lui povestea atunci ce se întâmplase, de fapt:

„Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii”. 

Între timp, Leo a fost eliberat şi problemele cu legea au continuat din cauza afacerilor pe care le deţine. Leo de la Strehaia mai are o meteahnă, iubeşte femeile şi, mai mult de atât, îi place să le umple de bani. Şi când le oferă acestora cadouri şi bani nu se zgârceşte absolut deloc.

Date Biografice Leo de la Strehaia: înălțime, greutate

Nume complet: Ion Stelică Mihai
Locul naşterii: Strehaia
Partener: Anca Stelică

De-a lungul timpului, o mulţime de femei celebre s-au perindat prin patul lui şi de multe lumea a uitat. Cu Diana Ştefănescu, zisă şi Diana Iguana, Leo a avut ceva de furcă. Iar Luis Lazarus dezvăluia că la un moment dat i-a oferit acesteia suma de 100.000 de euro pentru o noapte de amor.

Există inclusiv o filmare în care Bianca Drăguşanu, împreună cu Daniela Crudu, negociază tariful pentru o noapte cu Leo. Suma finală ajunge la 100.000 de euro, dar după Drăguşanca spunea că totul a fost doar o glumă. De-a lungul timpului, „Prinţul Ţiganilor” s-ar mai iubit şi cu Jasmine, celebra dansatoare din buric, Loredana Chivu, pe vremea când era asistenta lui Dan Capatos, Anna Lesko, Cristina Spătar, Carmen Şerban, Simona Sensual, Larisa Drăgulescu şi Renata Gheorghe. Cea din urmă i-a fost iubită pentru o perioadă, la scurt timp după ce Leo îi dădea papucii chiar mamei sale, Dana Criminala.

Ce trebuie menţionat, însă, este că Leo de la Strehaia este şi a fost, în tot acest timp al aventurilor mioritice, căsătorit cu Anca, femeia cu care stă în casă la Strehaia.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Viorica de la Clejani
Ramona Păuleanu
Eva Kent
Mircea Nebunu