Gabriela Dinu Știri 13.02.2022 21:54

Natalia Duminică: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Natalia Duminică: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Pro TV a pregătit întăriri pentru cele două echipe de la Survivor România, după ce mai mulţi concurenţi au părăsiţi accidentaţi concursul. La Faimoşi, au intrat în joc Marian Drăgulescu şi Natalia Duminică.

Natalia s-a născut în 1991, are 30 de ani şi este de profesie dansatoare şi coregrafă şi a acceptat provocarea Survivor fără să stea pe gânduri.

Cine este şi cu ce se ocupă Natalia Duminică, de la Survivor?

”Sunt dansatoare, artistă de balet și am venit aici ca să dau forță echipei Faimoșilor și să putem să ajungem cât mai departe și să câștigăm această competiție”, a spus Natalia, după ce a fost anunţată de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Natalia Duminică nu este deloc străină de lumea televiziunii. Originară din Republica Moldova, aceasta a uluit publicul emisiunii de la Românii au Talent, după ce a concurat alături de mama ei, Aliona Duminică.

„Mama mea, Aliona Duminică, este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance”, a povestit Natalia când a dat ochii cu juriul de la cea mai apreciată emisiune de talente de la noi din ţară.

Tot ce nu ştiai despre Natalia Duminică

– Până să participe la Survivor, dansatoarea Natalia şi-a arătat „talentele” pe scena Românii au Talent, alături de mama sa, Aliona;
– a făcut parte şi din distribuţia unei emisiuni a postului concurent Antena 1, după ce a participat la Splash! Vedete la apă

Natalia s-a născut în Republica Moldova, într-o familie de dansatori, care obişnuiau să lucreze împreună. Pe vremea când aceasta avea doar 4 ani, cei doi şi-au spus adio, iar ea a fost crescută de Aliona.

Din păcate, a crescut fără o prezenţă masculină în viaţa ei, căci tatăl nu a mai dat niciun semn de atunci: „Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cântă folclor. Nu mai păstrez legătura cu el”.

Date Biografice Natalia Dumincă: înălțime, greutate

Nume complet: Duminică Natalia
Data naşterii: 1991
Locul naşterii: Republica Moldova
Partener: singură
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,68 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: