Gabriela Dinu Știri 01.06.2022 00:37

Alex Delea: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Câștigător Survivor România 2022

Alex Delea: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri - Câștigător Survivor România 2022

UPDATE 1 iunie 2022. Alex Delea a ajuns în finala Suvivor România 2022, alături de Ionuț Popa și Elena Chiriac. Mai mult de atât, AleX Delea a și reușit să câștige concursul, după ce a învins-o în marea finală pe Elena Chiriac. Află în continuare totul despre finalistul concursului de pe Pro TV.

Alex Delea, concurent Survivor România
Alex Delea, concurent Survivor România

Alex Delea face parte din distribuţia emisiunii Survivor România, care se va difuza din 16 ianuarie la Pro TV. Tânărul de doar 25 de ani este component al echipei Războinicilor şi a plecat în Republica Dominicană pentru a-şi testa limitele şi, de ce nu, pentru a pune mâna pe marele premiu.

Precedentul câştigător al Survivor, emisiune care s-a difuzat în trecut la Kanal D, este Edmond Zanidache, un cântăreţ care face parte din familia lui Alex Velea.

Cine este şi cu ce se ocupă Alex Delea?

Din cei 100.000 de euro cuceriţi la Survivor, Zanni, aşa cum este alintat de apropiaţi, şi-a cumpărat un apartament şi de restul speră să investească în mod util în cariera sa muzicală.

Alex Delea este un tânăr atletic, originar din Constanţa, de profesie barman. S-a născut pe 4 septembrie 1996 la Constanţa şi nu mai locuieşte tot la malul mării Negre şi în prezent, ci în Spania. S-a mutat în Spania, în Costa Brava.

Este singur, după cum reiese din statusul său de pe Facebook, dar odată cu participarea la Survivor România mulţi ochi vor fi aţintiţi asupra sa şi cine ştie, poate că îşi va găsi jumătatea.

Ce nu ştiai despre Alex Delea?

– Este pasionat de tatuaje şi bodybuilding şi, recent, a postat fotografii cu evoluţia sa.

– La 18 ani era un tânăr ca oricare altul, dar de când s-a apucat intens de sport şi a petrecut mult timp în sala de forţă şi-a transformat trupul în unul musculos, demn de concursurile de culturişti.

– Alex Delea a fost cooptat în echipa Războinicilor de la Survivor, alături de Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Elena Matei – bucătar, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Date Biografice Alex Delea: înălțime, greutate

Nume complet: Delea Alexandru
Data naşterii: 4 septembrie 1996
Locul naşterii: Constanţa, România
Parteneră: singur
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,92 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: