Gabriela Dinu Știri 03.02.2023 01:45

Cum vezi Online Imperiul Leilor sau Românii au Talent. Vezi VIDEO aici

Cum vezi Online Imperiul Leilor sau Românii au Talent. Vezi VIDEO aici

Pro TV a creat platforma perfectă prin care să îţi poţi vedea emisiunile preferate la doar un click distanţă. Pentru cei curioşi care vor să vadă Imperiul Leilor, noul sezon, ori sezonul cu numărul 11 din Românii au Talent, o pot vedea şi online, în format LIVE, nu doar la TV.

Imperiul Leilor va debuta cu un nou sezon pe data de 10 februarie şi va alinia la start cinci investitori celebri în ţară şi peste graniţă. Vorbim aici despre Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu şi Dragoş Petrescu, cel mai tânăr „leu” din noua arenă de la Pro TV. Va fi un sezon al suprizelor şi al încercărilor, dar şi al reuşitelor, căci numeroşi participanţi îşi vor găsi sprijinul şi încrederea în forţa pe care o au leii.

Cum poţi vedea live online Imperiul Leilor, de la Pro TV

Emisiunea va fi difuzată săptămânal, în fiecare miercuri, de la ora 20:30. În prezent, show-ul este în desfăşurare, iar ultimele ediţii nu au fost încă filmate, aşa că nici cei din Pache Protopopescu nu au un deznodământ. Toţi cei care vor să vadă emisiunea Imperiul Leilor şi nu pot sta în faţa unui televizor o pot face de pe telefon, laptop sau tabletă, prin intermediul platformei Pro TV Plus. Ce este interesant este faptul că nu eşti obligat să plăteşti niciun leu pentru a vedea ce se transmite în acel moment pe toate posturile din Pro TV, ci totul este gratis.

Cum să vezi Românii au Talent, sezonul 11, live video online

În acelaşi mod poate fi văzut şi celebrul show Românii au Talent, care din acest sezon nou, se va difuza de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea. Pe aceeaşi platformă Pro TV plus poate fi văzut că uşurinţă. Trebuie reţinut faptul că emisiunile nu rămân înregistrate şi nici filmele şi veţi putea viziona pe video doar ce este transmis live în momentul în care accesaţi.

Trebuie doar să vă conectaţi în Pro TV Plus folosind fie contul de Facebook, fie contul de e-mail, apoi puteţi vedea orice program doriţi.