Gabriela Dinu Știri 15.02.2022 16:11

Alexandra Duli: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Alexandra Duli: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Alexandra Duli este una dintre cele şase fete care fac parte din echipa Războinicilor, din cel mai aşteptat show al anului 2022, Survivor România.

Mulţi se întreabă cine este şi cu ce se ocupă Alexandra Duli, de fapt. Ei bine, aflaţi că nu este la prima apariţie la TV, ea a mai participat şi la emisiunea Burlacul, în sezonul 6, când a încercat să-i fure inima lui Andi Constantin.

Alexandra Duli, „burlăciţa” de la Survivor România

Nu a reuşit, însă, şi Alexandra Duli este în continuare singură. Aceasta s-a născut în România, dar s-a mutat la Londra pentru studii. A terminat facultatea acolo în 2019 şi s-a stabilit acolo, are 24 de ani şi este mai mult decât pregătită să înceapă marea aventură de la Survivor România.

La fel ca Ştefania Ştefan, colega sa din echipa Războinicilor, Alexandra Duli s-a născut în Lupeni, din judeţul Hunedoara. Aceasta este pasionată şi de Social Media, iar contul său de Instagram face vâlvă mare în online, având peste 17.000 de persoane care o urmăresc zilnic, la tot pasul.

Când începe, de fapt, Survivor România?

– În prezent, conturile de Instagram şi Facebook ale concurenţilor de la Survivor au fost preluate de persoanele apropiate sau manageri de conţinut. Aceştia postează în numele lor pe tot parcursul competiţiei pentru a fi în continuare în legătură cu fanii care aşteaptă cu nerăbdare să afle informaţii şi să afle rezultatele probelor de la Survivor.
– Survivor România începe duminică, 16 ianuarie, şi se va difuza în trei seri pe săptămână: duminică, de la ora 20:00, luni şi marţi, începând cu ora 20:30, după Ştirile Pro TV, prezentate de Andreea Esca.
– din echipa Războinicilor mai fac parte şi Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer și Ramona Crăciunescu – curier.

Date Biografice Alexandra Duli: înălțime, greutate

Nume complet: Alexandra Duli
Data naşterii: 1997
Locul naşterii: Lupeni, judeţul Hunedoara, România
Partener: singură
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,60 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: