Gabriela Dinu Știri 13.02.2022 21:39

Marian Drăgulescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Marian Drăgulescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Marian Drăgulescu este un gimnast român, multiplu medaliat, în prezent antrenor de fitness. Acesta a intrat în lupta Survivor de la Pro TV în echipa Faimoşilor.

I se mai spune şi Marocanul, s-a născut pe 18 decembrie 1980 în Bucureşti şi are în palmares o mulţime de premii, dintre care amintim: aur la Campionatele Europene din 2000, 2004 şi 2017, aur la Campionatele Mondiale din 2001, 2002, 2006 şi 2009.

Cine este, de fapt, „faimosul” Marian Drăgulescu?

Săritura sa specială a intrat în istorie şi pentru că a fost primul care a făcut-o cu succes şi sportivi din toată lumea participă la evenimentele sportive realizând săritura „Marian Drăgulescu”.

Marian Drăgulescu, noul concurent Survivor România, s-a retras din activitate în 2005, dar în scurt timp a revenit asupra deciziei şi s-a înscris la Campionatul Mondial de la Melbourne, Australia, unde a şi cucerit titlul.

Drăgulescu şi-a descoperit marea dragoste, gimnastica, pe când avea doar 7 ani, după ce încercare karate şi înot la Dinamo. Spune că nu a avut o copilărie grea, în ciuda antrenamentelor şi a cantonamentelor infernale, pesemne că pasiunea şi dorinţa de a face performanţă erau mai puternice decât orice pentru el:

Tot ce nu ştiai despre Marian Drăgulescu, noul concurent Survivor România

„La gimnastică ne lăsa să ne jucăm la toate aparatele! Nu era nimic la fel, nu făceam niciodată acelaşi lucru în fiecare zi. Mereu alte jocuri, alte exerciţii. Dar apoi a început munca. Începeam să facem mobilitate, iar mobilitatea e dureroasă pentru un bărbat. Începeam să facem sforile- şi poţi să întrebi orice gimnast de pe lume dacă-şi aduce aminte cât a plâns în perioada asta”, povestea Marian Drăgulescu.

Este născut în zodia Săgetător, are o greutate de 64 de kilograme şi o înălţime de 1,63. În ciuda faptului că a avut o statură mică, nu a fost ocolit de fete, din contră:

“Mi-amintesc că la Timişoara, într-a IX-a, s-a îndrăgostit o fată de mine. Eu eram cel mai scund din clasă, iar ea era baschetbalistă, cea mai înaltă. La un moment dat, chiar am ajuns să fim prieteni. Îmi plăcea şi mie, dar îmi era un pic ruşine să merg cu ea de mână pe stradă. Mă urcam vreo trei trepte s-ajung la ea să-i dau un pupic.”

– A locuit rând pe rând în Bucureşti, Reşiţa, Timişoara pentru ca apoi să se întoarcă în Bucureşti, totul de dragul antrenamentelor.
– A fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu, în prezent model în industria pentru adulţi. Mariajul lor a rezistat doar 3 ani, iar în 2009 au divorţat cu mare scandal şi au existat inclusiv acuzaţii de violenţă.

S-a căsătorit din nou în 2010, cu Corina, însă nici acest mariaj nu a rezistat şi după nouă ani şi-au spus adio. În prezent, se iubeşte cu Simona Carmen, de profesie inginer.

Date Biografice Marian Drăgulescu: înălțime, greutate

Nume complet: Drăgulescu Marian
Data naşterii: 18 decembrie 1980
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Simona Carmen
Greutate: 64 kg
Înălţime: 1,63 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: