Gabriela Dinu Știri 22.01.2023 17:05

Florin Ristei: vârstă, CV, înălțime, greutate, foste iubite, salariu la Antena 1

Florin Ristei: vârstă, CV, înălțime, greutate, foste iubite, salariu la Antena 1

Florin Ristei este o prezenţă veche pe scena showbiz-ului românesc, la doar 33 de ani. Încă din copilărie a cochetat cu scena şi s-a făcut remarcat prin piesa „Dana” ale cărei versuri erau fredonate la începutul anilor 2000 de oameni de toate vârstele.

„Ea este Dana, colega mea”, vă sună cunoscut? Ei bine, aceasta era piesa trupei Amicii din care Florin Ristei a făcut parte din 2000 până în 2004, apoi s-a mutat în formaţia Marfar.

Cine este, de fapt, Florin Ristei?

Este un artist desăvârşit, fiind un cântăreţ apreciat, dar şi un bun om de telviziune. În copilărie, a prezentat emisiunea „Numai cu acordul minorilor”, de la TVR, după care a ajuns la Antena 1, în 2016, unde a prezentat Fantastic Show. A avut şi un matinal la trustul Intact, acolo unde a avut-o colegă pe Diana Munteanu, la Prietenii de la 11. A fost participant în show-ul Te cunosc de undeva, iar din 2020 a fost introdus în juriul emisiunii X Factor. Este primul jurat care a şi câştigat celebra competiţie, Florin Ristei fiind cel care a fost ales ca având „factorul X” la a treia ediţie a emisiunii.

Florin Ristei s-a născut pe 29 august 1987, la Galaţi. Are 1,78 m şi se iubeşte cu o fostă concurentă X Factor, superba Naomi Hedman. Este pentru prima dată când artistul îşi face publică relaţia, pesemne că lucrurile sunt foarte serioase între cei doi. Este unul dintre personajele şcolite din showbiz-ul autohton, fiind absolvent de Canto la Şcoala Populară de Arte, dar şi de Informatică Economică la Universitatea Româno-Americană, precum şi la Universitatea Politehnica Bucureşti. A studiat şi vioara şi panul, iar de-a lungul timpului a cucerit diverse premii datorită vocii sale excepţionale.

Florin Ristei, alături de iubita sa, frumoasa Naomi Hedman. Sursa foto: Instagram
Florin Ristei, alături de iubita sa, frumoasa Naomi Hedman. Sursa foto: Instagram

Din păcate  pentru el, Florin Ristei este unul dintre juraţii cu un salariu mic primit de la Antena 1. Atât el, cât şi Delia sau Loredana Groza sunt remuneraţi cu suma de 50.000 de euro pe an, în timp ce Ştefan Bănică Jr primeşte nu mai puţin de 200.000 de euro! Pentru aceeaşi muncă, evident, dar aici experienţa îşi spune cuvântul.