Ionuț Nițulescu Vedete 17.02.2023 22:52

Mirela Vaida: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Mirela Vaida: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Mirela Vaida a devenit una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, însă puțini știu că ea și-a făcut debutul în televiziune mult mai devreme, pe când era doar o puștoaică.

Deși este licențiată în Drept și are și două Mastere – unul în Dreptul Comunității Europene și altul în Comunicare și Relații Publice  – Mirela Vaida a ales cu totul un alt drum în viață. Este actriță, cântăreață și prezentatoare TV. Și toate i se potrivesc mănușă.

Date Biografice Mirela Vaida

Nume complet: Mirela Boureanu Vaida
Data naşterii: 16 martie 1982
Locul naşterii: Târgu Frumos, Iași
Parteneru: Alexandru Vaida
Studii: Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti
Greutate: 1,58 m
Înălţime: 55 kg

Mirela Boureanu, pe numele de fată, a debutat în 2002 în lumea muzicală. A participat la mai multe festivaluri de muzică și a devenit membră a trupei de fete Ho-Ra, ca mai apoi să facă parte și din trupa D’Or. Folclorul a rămas marea ei pasiune, la care nu a renunțat niciodată.

Mirela Vaida a obținut o medie generală de 9.62 la examenul de Bacalaureat. Prezentatoarea de la Acces Direct a transmis că examenele nu au fost deloc ușoare, comparativ cu cele din momentul de față.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Boureanu Vaida pentru a1.ro.

Mirela Vaida a fost reporter – prezentator la  Naţional TV, la rubricile “Startiști”, “Casa ta”, “Paranormal”, apoi, până în 2006, a fost prezentatoare la Favorit TV. A cunoscut celebritatea cu adevărat la Antena 1, la cârma emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, pe care a prezentat-o din 2011 până în 2016. A prezentat mai apoi „Totul pentru Dragoste”, iar în prezent o puteți vedea la „Acces Direct”.

Pe lângă proiectele de televiziune, Mirela Vaida este o actriță de succes, fiind angajată a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti. De-a lungul timpului a putut fi urmărită în musicalul “OK, Melody” și în spectacolele “Poftă bună la Tănase”, “Nevestele vesele”, “O seară la Tănase”, “Bufonii Regelui”, “Scandal în Paradis”, “Dai un ban, dar știi că face”, “Aplauze, Aplauze”, “Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească”.

Citește și: Viviana Sposub, detalii incendiare despre George Burcea. De câte ori fac dragoste pe zi

Ce salariu are Mirela Vaida la Antena 1

Mirela a câștigat simpatia românilor odată cu apariție la Acces Direct, dar a declarat că este nemulțumită că a ajuns să fie etichetă greșit, tocmai din cauza acestei emisiuni.

Totodată, ea a declarat că salariul pe care îl încasează de la Antena 1 nu este unul fabulos, așa cum mulți ar crede.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a precizat vedeta de televiziune.

Mirela Vaida, o mamă eroină

Are o carieră înfloritoare, dar și o familie numeroasă. Mulți se întreabă cum reușește Mirela Vaida să se împartă între televiziune, actorie și viața de familie. Prezentatoarea a recunoscut că soacra îi este de mare ajutor.

Mirela este căsătorită cu Alexandru Vaida, director comercial la o companie de renume. Acesta evită expunerea publică, motiv pentru care fotografiile cu cei doi împreună sunt rare. Postează, în schimb, fotografii cu cei trei copii pe rețelele de socializare. Cei doi au o fetiță, Carla, și doi băieți – Vladimir și Tudor.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Cuzino
Alex Dima
Oana Andoni
Monica Dascălu