Gabriela Dinu Știri 11.01.2023 10:34

Monica Dascălu: vârstă, CV, înălțime, greutate, salariu la Pro TV

Monica Dascălu: vârstă, CV, înălțime, greutate, salariu la Pro TV

Monica Dascălu este prezentatoarea ştirilor Pro TV de la ora 17:00 şi una dintre figurile emblematice ale postului. S-a născut pe 30 martie 1978 la Târgu Mureş, este căsătorită şi nu are copii.

A studiat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, din Târgu Mureş, iar în anul doi a participat la un concurs pentru postul de prezentatoare a ştirilor la staţia locală Pro TV. A început, deci, să lucreze de la vârsta de 19 ani, apoi a ajuns de la staţia locală la Bucureşti, alături de Elena Lasconi (fost jurnalist Pro TV, devenit între timp primar la Câmpulung Muscel), Cristian Tabără şi Ioana Moldovan.

Ce scrie în CV-ul Monicăi Dascălu, de la Pro TV

A avansat rapid pe scara profesională şi a ajuns imediat să prezinte două jurnale de ştiri importante, după care a avut propria emisiune, denumită „Weekend cu Monica Dascălu”. Între timp, a rămas cu jurnalul orei 17:00, pentru care ar primi lunar suma de 12.000 de euro de la Pro TV.

Din 2012, Monica este căsătorită cu Mihai Băjenaru. Au avut parte de o nuntă intimă, la care au fost chemaţi doar apropiaţii, însă nu s-au limitat la petrecerea din România, ci au mai avut parte de ceremonii şi în Istanbul şi Insulele Maldive, acolo unde şi-au petrecut luna de miere.

Biografie Monica Dascălu
Vârstă: 42 de ani, născută pe 30 martie 1978
Locul naşterii: Târgu Mureş
Copii: Nu are
Soţ: Mihai Băjenaru
Studii: Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială
Înălţime: 1,78 m
Greutate: 60 kg

Monica Dascălu s-a iubit şi cu Adrian Mutu în trecut

Înainte să îşi unească destinele cu avocatul Mihai Băjenaru, vedeta Pro TV s-a iubit şi cu fostul mare fotbalist român, Adrian Mutu. Cei doi au avut o scurtă idilă, care nu a scăpat însă neobservată. După ce şi-au spus adio, Mutu s-a căsătorit cu frumoasa Consuleto Matos, iar Monica a ajuns în braţele soţului său de acum.

„Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!…Eu și Mihai așa am procedat: am lasăt lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreuna de cinci ani, iar căsătoria a parut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, povestea Monica Dascălu după ce îşi unea destinele cu Mihai.