Gabriela Dinu Știri 11.01.2023 10:34

Oana Andoni: vârstă, CV, înălțime, greutate, salariu la Pro TV

Oana Andoni: vârstă, CV, înălțime, greutate, salariu la Pro TV

Oana Andoni este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de ştiri din România. Lucrează de ani buni la Pro TV, din 2006 este căsătorită şi are doi copii. S-a născut pe 28 februarie 1978, are, deci 42 de ani, şi vine din Iaşi.

I se mai spune şi prezentatoarea cu chip de Barbie, dar nu doar asta o recomandă, ci şi bustul extrem de generos, pe care l-a moştenit de la mama natură, fără să intervină chirurgical în vreun mod. Până să ajungă să prezinte principalul jurnal al ştirilor de weekend de la Pro TV, cel de la ora 19:00, Oana Andoni a avut mult de furcă.

Cu cine este căsătorită Oana Andoni?

A început în 1997 când a fost ofertată să lucreze la o emisiune matinală din oraşul natal, Iaşi, iar după patru ani şi-a încercat norocul la un casting susţinut de Pro TV pentru postul de prezentator-redactor, în Iaşi. A fost aleasă din 800 de candidaţi, iar de atunci apare zilnic în casele românilor cu cele mai proaspete ştiri.

Oana Andoni este căsătorită din 2006 cu Cătălin Stoica, iar ceremonia grandioasă a avut loc la Viena, într-o biserică ortodoxă. A purtat o rochie găsită cu greu în Austria, după cum mărturisea chiar ea şi după nunta de lux, au avut şi o lună de miere de fiţe. Prima oprire a fost Bora Bora, acolo unde s-au cazat într-un bungalow pe apă, cu podeaua din sticlă şi un balcon cu deschidere la ocean. După 8 zile în care au făcut aqua safari, au văzut broaşte ţestoase ginatice şi au făcut fel de fel de activităţi interesante, vedeta Pro TV şi soţul său au mers în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, unde au vizitat nenumărate obiective turistice, printre care şi cartierul vedetelor, Beverly Hills, dar şi studiourile Universal.

Oana Andoni Biografie:
Data naşterii: 28 februarie 1978 (42 de ani)
Locul naşterii: Iaşi
Înălţime: 1,63
Greutate: 55 kg
Experienţă profesională: matinal Iaşi, Pro TV Iaşi, Pro TV
Soţ: Cătălin Stoica

Conform surselor din Pro TV, Oana Andoni ar primi lunar pentru cele două jurnale pe săptămână, pe care le prezintă sâmbăta şi duminica, de la ora 19:00, suma de 10.000 de euro.