Ionuț Nițulescu Vedete 22.02.2021 18:20

Viviana Sposub, detalii incendiare despre George Burcea. De câte ori fac dragoste pe zi

Viviana Sposub, detalii incendiare despre George Burcea. De câte ori fac dragoste pe zi

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea pare că se consolidează pe zi ce trece, iar lucrurile merg foarte bine între ei. Celebra prezentatoare a dezvăluit și care este secretul relației cu iubitul ei.

Fosta concurentă de la Fermă pare că este foarte fericită alături de George Burcea, pe care l-a cunoscut chiar la Reality show-ul de la Pro TV, unde s-a înfiripat relația ce continuă și acum.

De câte ori fac dragoste pe zi

Viviana Sposub a fost invitată de curând la Vorbește Lumea și a vorbit despre relația cu fostul soț al Andreei Bălan. Aceasta a mărturisit că este fericită și că nu exclude să devină viitoarea doamnă Burcea. Mai în glumă, mai în serios, Viviana a spus că secretul pentru a se menține e frumoasă este dragostea de trei ori pe zi, dimineața, la prânz și seara.

”Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață, când am spus asta mă refeream la Natanticu, în emisiunea Pe bune. A fost o experiență foarte frumoasă. A fost filmată de mult, înainte de pandemie și eram într-o altă perioadă a vieții mele, treceam printr-o despărțire.”, a spus îndrăgita prezentatoare.

”În contextul actual, pot spune că am ales bărbatul ideal a doua oară în viață (n.red. cu referire la George Burcea). Dumnezeu știe dacă va fi si pentru ultima dată.

Citește și:  Devine obligatoriu pentru români! Cei care încalcă legea riscă amenzi usturătoare 

Dragoste dimineața, la amiază și seara, și mai fac și sport, așa mă mențin frumoasă. Viata bună. Vreau cinci copii. Nu sunt însărcinată, de fapt, nu m-am controlat!”, a declarat Viviana Sposub la ‘Vorbește lumea’.

George Burcea declara la începutul relației că nu a fost nimic sexual între ei de la început, iar lucrurile au decurs de la sine: „Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu.’, povestea George Burcea la începutul relației.