Gabriela Dinu Survivor Romania 12.02.2023 22:27

Mihai Zmărăndescu: CV, vârstă, nume real, familie, surse de venit – concurent Survivor 2023

Mihai Zmărăndescu: CV, vârstă, nume real, familie, surse de venit – concurent Survivor 2023

Mihai Zmărăndescu este fiul celebrului Cătălin Zmărăndescu şi unul dintre noii concurenţi de la Survivor România 2023. Luptător MMA de profesie, acesta şi-a făcut apariţia în jungla din Republica Dominicană cu o şalupă, dornic să ajute echipa Faimoşilor.

Şi nu a venit singur, echipa celebrităţilor din emisiunea de la Pro TV a fost întărită şi cu prezentatoarea TV Crina Abrudan, în vârstă de 43 de ani. Mihai a lăsat totul în ţară de dragul provocării Survivor, se pregătea intens pentru a lupta în gala MMA organizată de Cătălin Moroşanu, dar a renunţat pentru a spune „da” emisiunii dedicată supravieţuitorilor.

Cu ce se ocupă Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu?

Totodată, acesta a devenit tătic de doar trei săptămâni, are un băieţel pe nume Patrick şi a mărturisit când a intrat în competiţie că acesta va fi cel mai mare greu pentru el, să stea departe de familia sa, într-un moment atât de important cum este acesta.

„Vă salut. În primul rând, sunt foarte bucuros să mă aflu aici, pentru că pentru mine este practic un test, pe care trebuia să-l dau în ring, pentru că mă pregăteam în cuşcă, pentru meciul din gala lui Cătălin Moroşanu. În acelaşi timp, sunt foarte pregătit fizic şi psihic, dar o să-mi fie puţin greu, pentru că acum trei săptămâni a venit pe lume băieţelul meu Patrick şi o să-mi fie greu. Ştiu unde am venit, vreau să lupt cât mai mult şi vreau ca echipa mea să ajungă în finală, să ajut faimoşii să meargă cât mai departe”, a spus  Mihai Zmărăndescu atunci când a intrat în competiţie.

Părăsit de tată, singur de la 16 ani

Mihai Zmărăndescu s-a născut pe 2 iunie 1999, la Bucureşti, are 23 de ani şi are o singură înfrângere în ring. Din păcate pentru el, are o relaţie rece cu tatăl său. Mihai şi Alexandra sunt rodul iubirii dintre Cătălin şi prima lui soţie, de care a divorţat înainte să îşi refacă viaţa şi să se axeze pe noua sa familie.

Cei doi nu îşi vorbeau şi, în urmă cu trei ani, Mihai şi-a tatuat chipul tatălui său pe piele numai ca să-l convingă să discute din nou cu el. Degeaba, însă. Cătălin ar avea interzis de la actuala soţie să mai comunice cu membrii primei sale familii. Cătălin Zmărăndescu a divorţat de Cristina, mama lui Mihai, după 14 ani de căsnicie. S-a recăsătorit cu Luiza, alături de care are alţi doi copii.

”Eu, la 16 ani, n-aveam parte de tatăl meu. Pentru că cineva, și nu vreau să spun cine, i-a interzis să vorbească cu mine și cu sora mea. Mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar ca să vorbesc cu el. El a avut o reacție ciudată atunci la adresa mea, chestie care m-a durut.

Un tată care își iubește atât de mult copiii de ce se prezintă doar cu doi dintre cei patru? Nu vă sună aiurea?” a spus Mihai. Contactat după izbucnirea acestui scandal, Zmărăndescu senior a avut o nouă reacţie rece la adresa fiului său: ”Pentru ‘haterii’ care nu pot trăi fără mine și care sunt îngrijorați de existența mea și de ceea ce fac eu, vă spun atât. Am patru copii…de ce postez doar cu doi dintre ei, cu cei mici?

Ce legătură are Cătălin Moroşanu cu Mihai Zmărăndescu?

Pentru că ei au nevoie de mine și până la 18 ani, sunt dator ca părinte, să le ofer ceea ce au nevoie. Ceilalți doi sunt mari, așa că își văd de treaba lor”, a spus atunci Zmărăndescu.

Cel mai nou concurent de la Survivor România este căsătorit, are un băieţel care s-a născut la finalul lunii ianuarie 2023 şi a promis că va face tot posibilul să-i fie alături micuţului, să nu fie nevoit vreodată să treacă prin ceea ce a trecut el: „Dacă el atât a putut în viață, ăsta a fost nivelul la care a putut să ajungă. O să încerc eu să fiu un om mai bun, o versiune mai bună a lui, că până la urmă din el sunt făcut”, a spus Zmărăndescu Jr.

Date Biografice Mihai Zmărăndescu: înălțime, greutate

Nume complet: Zmărăndescu Mihai
Data naşterii: 2 iunie 1999
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: Alexandra Zmărăndescu
Înălţime: 1,75
Greutate: 77 kg

Mihai Zmărăndescu spune că a găsit înlocuitor pentru tatăl său în persoana lui Cătălin Moroşanu, cel care îl ghidează în carieră şi nu numai. Chiar înainte de a venit la Survivor, acesta se antrena în cuşcă pentru o gală pe care o organizează „Moro”: „Moroșanu este omul care a preluat locul de tată în fața lui Cătălin. Și maestrul Fâșie Virgil. Îi consider niște oameni care au fost acolo în locul lui. Domnul Cătălin Zmărăndescu nu vorbește cu niciunul dintre ei. Nu știu ce se întâmplă, are o chestie d-asta, se închide în el. Probabil a strâns din copilărie niște chestii și nu mai vrea să comunice cu oamenii după ce se supără pe ei”.

În 2022, în prima ediţie de Survivor România de la Pro TV, din echipa Faimoşilor a făcut parte şi Cătălin Zmărăndescu. Acesta a fost eliminat, însă, pe parcursul competiţiei, fără a ajunge în ultimul act.