Gabriela Dinu Survivor Romania 07.02.2023 17:47

Remus Boroiu: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri – Concurent Survivor 2023

Remus Boroiu: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri – Concurent Survivor 2023

Remus Boroiu este unul dintre faimoşii de la Survivor România 2023. Acesta nu este deloc străin de show-urile de acest gen, fiind des cooptat de cei de la Pro TV şi, pentru cine nu ştia deja, are un frate la fel de cunoscut cum este el. Numai că, puţină lume ştia despre ei că sunt, de fapt, fraţi.

Remus Boroiu este din Bucureşti, are 34 de ani, şi este pasionat de fitness. A făcut din acest hobby un stil de viaţă şi, mai apoi, o meserie. A fost de 10 ori campion la fitness şi oferă planuri de nutriţie şi antrenament pentru cei care vor să ducă un stil de viaţă sănătos, cu rezultate vizibile, în doar 6 săptămâni.

Remus Boroiu de la Survivor are un frate celebru: Andi Constantin

Aşa se numeşte şi programul său, „6 weeks transformation”, care se poate achiziţiona la preţul de 300 de euro, pe care Boroiu îl recomandă ca fiind „un plan de antrenament şi nutriţie pentru 6 săptămâni şi îşi ofer experienţa, susţinerea şi mentorshipul meu în acest timp prin grupul dedicat de whatsapp şi meetinguri săptămânale pe zoom”.

Vorbeam mai devreme despre fratele lui la fel de celebru. Ei bine, este vorba despre Andi Constantin, un fost participant chiar la Survivor România, pe vremea când show-ul se difuza la Kanal D. Totodată, acesta a avut contract şi cu Antena 1, acolo unde a fost protagonistul emisiunii „Burlacul”.

Remus a mai participat şi el la alte emisiuni de tip concurs. Primul dintre acestea a fost Ninja Warrior, cu un format relativ asemănător cu cel de la Survivor, după care a fost cooptat în proiectul Ferma – un nou început, prezentat de Mihaela Rădulescu.

Câţi bani are putea câştiga Remus Boroiu de la Survivor România?

Stilul său de viaţă sănătos a fost implementat şi în modelul său de business. Nu are afaceri la scară largă, însă face bani frumoşi din programele sale de nutriţie şi antrenamente online. Mai mult, acesta vinde şi articole şi echipamente sportive, ideale în sala de fitness şi nu numai.

Atunci când a acceptat provocarea de a merge la Survivor, Remus Boroiu a făcut-o cu gândul la premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. Însă este cale lungă până acolo, iar pentru asta, Remus Boroiu trebuie să le supravieţuiască tuturor.

Remus Boroiu (foto stânga), alături de Andi Constantin (foto dreapta), fratele său la fel de pasionat de sport şi emisiuni tip concurs. Sursa foto: Instagram
Remus Boroiu (foto stânga), alături de Andi Constantin (foto dreapta), fratele său la fel de pasionat de sport şi emisiuni tip concurs. Sursa foto: Instagram

„Merg la Survivor cu gândul să mă întorc cu premiul cel mare, bineînțeles, însă nu sunt atașat de ideea asta și mă voi bucura de experiență, indiferent cât voi sta acolo. Știu exact cum o să resimtă corpul meu lipsa de nutrienți. O singură dată am stat în junglă pentru 7 zile. Am stat fără mâncare și beam doar apă de izvor. Am rămas surprins să văd ce energie am, deci, se poate”, a spus Boroiu, înainte de a pleca în Republica Dominicană, care a lăsat la „vedere” şi marele său avantaj, acela de a putea supravieţui fără probleme fără confort, mâncare şi altele.

Singurele sale frici, după cum tot el a mărturisit, sunt că poate nu va reuşi să fie suficient de bun, ori că va fi judecat atunci când va greşi.

Remus Boroiu are o casă în Bali

Familia i-a acordat tot sprijinul, însă a vrut să fie pe picioarele sale încă de la vârsta majoratului. A muncit de atunci şi a reuşit să îşi construiască o casă tocmai în… Bali: „Mă descurc singur de la 18 ani, așa că nu am așteptări de la nimeni să-mi servească masa. În viață dacă vrei să ai, trebuie să pui mâna la muncă și eu am înteles de mic asta. Am plecat acum doi ani de zile în Bali, am plecat în vacanță pentru șase săptămâni și am rămas acolo șase luni de zile. Doi ani mai târziu, mi-am construit și o casă acolo.

Cine este iubita lui Remus Boroiu?

Este o energie specială acolo pentru oamenii care vor să se regăsească spiritual sau vor să se calmeze, să se liniștească un pic, pentru că viața asta de zi cu zi…”, a povestit noul concurent de la Survivor România, mărturisind că asta îi aminteşte de viaţa şi copilăria de la ţară, atunci când mergea la bunici şi îi ajuta la treburile casnice.

Fără să aibă o viaţă „extrasportivă” agitată, Remus Boroiu se bucură de liniştea unei relaţii normale, cu o femeie care nu este celebră. Se numeşte Anca, îi este alături de mai mulţi ani, dar a arătat-o telespectatorilor o singură dată, pe vremea pandemiei de coronavirus. Atunci, cei doi au intrat în direct la Vorbeşte lumea, prezentată de Cătălin Măruţă la Pro TV, prin videoconferinţă, şi au vorbit despre cum reuşesc să treacă prin izolare împreună, fără ca relaţia lor să fie afectată.

Date Biografice Remus Boroiu: înălțime, greutate

Data nașterii: 1988
Greutate: 85 kilograme
Locul Nașterii: Bucureşti, România
Naționalitate: română
Înălțime: 1.78 cm