Gabriela Dinu Survivor Romania 07.01.2024 13:14

Ştefania Stănilă: CV, vârstă, nume real, afaceri – Concurentă Survivor 2024

Ştefania Stănilă: CV, vârstă, nume real, afaceri – Concurentă Survivor 2024

Ştefania Stănilă s-a născut pe 27 decembrie 1997 la Aninoasa, în judeţul Hunedoara, România. Are 25 de ani tocmai împliniţi în ziua în care îşi celebrează şi aniversarea onomastică. Face parte din echipa Faimoşilor de la Survivor 2024.

Retrasă din sport, în prezent, Ştefania Stănilă este o adevărată bombă sexy, care face ravagii cu pozele pe care le postează aproape zilnic pe site-urile de socializare. Dacă nu vă mai amintiţi de ea, ei bine, aceasta este o fostă gimnastă, care a continuat să îşi antreneze serios trupul muncit la antrenamentele de la gimnastică. Iar rezultatele nu au întârziat să apară, arată mai bine ca oricând.

Ce făcea Ştefania Stănilă până să ajungă la Survivor România?

Poate nu ştiaţi asta despre ea, dar pe vremea când avea doar 15 ani, Ştefania Stănilă devenea cea mai tânără participantă de la Campionatul Mondial care se organiza în Belgia, în 2014. Asta după ce se retrăsese Raluca Haidu, o altă româncă mică de vârstă, care deţinea „recordul” în competiţie. Din lotul României mai făceau parte atunci şi frumoasa Sandra Izbaşa şi Larisa Iordache, o fostă participantă la Survivor România, chiar la prima ediţie, ce s-a difuzat pe Kanal D.

Ca gimnastă, Ştefania Stănilă nu are un palmares bogat. Cel puţin nu la seniori. Aici, aceasta a obţinut medalia de bronz pe echipe, precum şi medalia de argint la sărituri, la campionatul desfăşurat în Bruxelles, în 2012. În 2014, aceasta a luat aurul pe echipe, într-o competiţie organizată în ţara vecină, la Sofia, în Bulgaria. Palmaresul cu adevărat bogat în are Ştefania Stănilă la juniori, acolo unde a cucerit multiple medalii la campionatele naţionale sau internaţionale.

Ştefania Stănilă (a patra de la stânga la dreapta) alături de colegele din lotul naţional, la concursul din Bulgaria, celebrând medalia de aur. Sursa foto: Facebook / Dan Mareş
Ştefania Stănilă (a patra de la stânga la dreapta) alături de colegele din lotul naţional, la concursul din Bulgaria, celebrând medalia de aur. Sursa foto: Facebook / Dan Mareş

Când s-a retras din gimnastică, Ştefania Stănilă a continuat să facă sport. Fitnessul a devenit un mod de viaţă pentru ea şi le arată asta fanilor săi cu fiecare ocazie pe care o are.

Din ce face bani Ştefania Stănilă?

Nu are afaceri, nu pozează şi nici nu s-a axat pe influecing în online. Chiar dacă este o prezenţă constantă pe Instagram sau Tik Tok, Ştefania face bani din munca de antrenor. Aceasta se ocupă de o grupă de copii de la clubul de gimastică pentru juniori All Motion. Este în prezent înscrisă la Facultatea din Cluj, de unde va trebui să absenteze o perioadă, cât timp va fi prinsă cu participarea la Survivor România, din Republica Dominicană.

Cât de mult va sta în competiţie depinde doar de ea, căci aşa cum ştiţi deja cu toţii, Survivor România este o competiţie cu caracter eliminatoriu.

Ştefania Stănilă visează să câştige Survivor România

Obişnuită cu adrenalina competiţiilor de înalt nivel, Ştefania Stănilă spune că marea sa dorinţă este aceea de a pune mâna pe marele trofeu şi premiul colosal oferit de Pro TV, în valoare de 100.000 de euro. Experienţa şi ambiţia spune că îi vor fi aliaţi în Republica Dominicană, unde va da tot ce poate la fiecare probă:

„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar o să mă ajute mult mai mult în competiție.

O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup. Acolo, dacă o să fac și foamea, poate o să fiu recalcitrantă, nu știu cum o să reacționez. Merg într-un mediu nou, cu oameni noi și, la un moment dat, inevitabil o să apară dramele”, a mărturisit Ştefania, după ce Daniel Pavel a prezentat-o ca făcând parte din echipa Faimoşilor.

Drama neştiută a Ştefaniei Stănilă

Obligată să facă sacrificii pentru performanţă şi sport, Ştefania a trebuit să se mute de acasă încă de când avea doar 6 ani.  A urmat drumul gimnasticii şi nu a fost acolo nici când tatăl său s-a stins. Avea doar 9 ani când părintele i-a murit, însă în amintirea lui şi-a păstrat motivaţia de a continua şi a performa: „Am crescut destul de greu, eu am plecat la 6 ani de acasă, am stat departe de părinți. Când aveam 9 ani, tatăl meu a murit. El a fost motivația să continui cu sportul”, a spus Ştefania Stănilă.

Date Biografice Ştefania Stănilă

Nume complet: Alina Ștefania Stănilă
Data naşterii: 27 decembrie 1997 (25 de ani)
Locul naşterii: Petroşani, România
Partener: