Gabriela Dinu Survivor Romania 12.02.2023 23:25

Crina Abrudan: CV, vârstă, inaltime, biografie, familie, surse de venit – concurent Survivor 2023

Crina Abrudan: CV, vârstă, inaltime, biografie, familie, surse de venit – concurent Survivor 2023

Crina Abrudan este o celebră prezentatoare de ştiri de la noi, care tocmai ce a fost cooptată în echipa Faimoşilor de la Survivor România. S-a lăsat, însă, de meserie şi s-a axat pe afaceri. Despre toate acestea vom vorbi în rândurile care urmează.

Aceasta a venit să întărească echipa celebrităţilor, alături de Mihai Zmărăndescu. În aceeaşi ediţie de la Pro TV, au mai fost aduşi şi doi concurenţi în echipa Războinicilor, Eduard Gogulescu, în vârstă de 23 de ani, de profesie DJ, şi Alina Radi, în vârst de 34 de ani, de profesie artistă.

Crina Abrudan s-a lăsat de media, dar s-a dus la Survivor România

La Survivor, spune că va fi un membru al echipei dornic să îşi ducă colegii până în finala competiţiei, bucuroasă că a lăsat ştirile sportive pentru a participa chiar ea într-o competiţie de acest gen: „Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atăţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă.

Sunt foarte bucuroasă să văd că faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor şi îmi doresc ca împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici”, a spus Crina Abrudan la testimonialele de prezentare.

Care a fost visul din copilărie al Crinei

Crina Abrudan s-a născut pe 17 Ianuarie 1978 la Oradea, este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, din cadrul Universităţii din Oradea, dar visul său era acela de a ajunge actriţă. Nu i s-a îndeplinit, aşa că a devenit jurnalistă. A încercat admiterea la Facultatea de Teatru, însă nu a reuşit să intre, aşa că s-a angajat la Radio Transilvania.

În 2000, aceasta a mers la interviu la Antena 1 Oradea, şi a reuşit să se angajeze ca reporter. A făcut muncă de teren pentru mai mult timp, după care a fost promovată ca prezentatoare de ştiri: „Nu am avut emoţii. Cred că era un fel de inconştienţă… Abia peste o lună am simţit un fel de trac, dar mi-a trecut repede”, spunea ea despre începuturile sale în media.

Din ce a făcut primii bani Crina Abrudan

După ceva timp la pupitrul ştirilor de la staţia locală, Crina Abrudan a fost chemată la sediul central al Antenei 1, de la Bucureşti. Cu greu şi-a lăsat familia şi prietenii în urmă şi atunci când a fost intervievată la plecarea din Bihor se plângea de faptul că va simţi lipsa familiei în Capitală: ”O sa imi fie groaza pana fac prima stire, pana transmit primul direct, singura, de la un capat la altul. Va trebui sa îmi caut o chirie si nici macar nu cunosc Bucureştiul. Primele saptamani vor fi cumplite. Eu n-am plecat de acasa nici macar in timpul facultatii, asa ca o sa imi fie dor de părinti si bunici”.

Crina Abrudan a lucrat ca reporter în redacţia de evenimente de la Antena 1, acolo unde şef de departament era Adelin Petrişor. Crina transmitea în direct, de la faţa locului, de la evenimente neprevăzute, cum sunt accidentele, grevele, inundaţiile şi altele. Abia după a făcut saltul ca prezentatoare a ştirilor sportive din cadrul postului principal al trustului Intact.

Crina Abrudan şi Gabi Popescu, la un pas de divorţ

Crina Abrudan este căsătorită în prezent cu Gabi Popescu, fost fotbalist român, şi s-a retras din televiziune. Ea face bani acum din afacerile pe care le deţine, în domeniul designului interior şi a imobiliarelor. A achiziţionat recent şi un spaţiu, din care a făcut loc de joacă pentru cei mici. Un singur regret are noua concurentă de la Survivor România, acela că nu a apucat să devină mamă până acum, chiar dacă soţul său a tot încercat să o convingă să facă asta. Chiar au ajuns la un pas de divorţ din acest motiv, din cauza neînţelegerilor cu privire la ideea de a deveni părinţi. Gabi îşi dorea foarte tare, dar Crina nu se simţea pregătită să facă asta.

Acum, Crina se luptă la Survivor România, din Republica Domincană, dar speră că pe viitor va reuşi să îşi mărească familia.

La 43 de ani, blonda are o siluetă de invidiat, dar spune că nu este adepta dietelor. „Lumea are impresia că mă înfometez sau mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Mă consum mult, alerg mult și uit să mănânc, am multe activități. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat. Am început să fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase”, a explicat Crina Abrudan.

Date Biografice Crina Abrudan

Nume complet: Abrudan Popescu Crina
Data naşterii: 17 Ianuarie 1978
Locul naşterii: Oradea, România
Partener: Gabi Popescu