Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:47

DOC: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri – Concurent Survivor 2023

DOC: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri – Concurent Survivor 2023

DOC, pe numele său real Vlad Munteanu, este unul dintre Faimoşii care participă la Survivor România 2023, al doilea sezon difuzat de Pro TV. Acesta îşi testează limitele în Republica Dominicană, alături de alţi colegi din industrie şi nu numai, totul pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro şi titlul de „marele supravieţuitor”.

În sezonul precedent, s-a produs cea mai mare surpriză din istoria emisiunilor de tip concurs cu probe de supravieţuire, indiferent că s-a difuzat la Kanal D sau Pro TV, de fiecare dată, un faimos a fost cel care a pus mâna pe marele premiu. În 2022 însă, Alex Delea, un războinic, a fost cel care a câştigat competiţia. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest an, dar până atunci haideţi să îi descoperim pe concurenţii care vor participa în cea mai nouă ediţie.

Ce făcea DOC, înainte să fie cooptat în Survivor România 2023

Vlad Munteanu este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică rap de la noi din ţară. A intrat în industria muzicală în 1997, este pe piaţă de peste 25 de ani şi primul proiect pe care l-a lansat s-a numit C.T.C, o abreviere venită de la Controlul Tehnic de Calitate. Alături de el mai cântau şi Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, iubitul Innei, pentru cine îl ştie de la ea, poate, dar şi Vlad Dobrescu.

În 2010, după 13 ani, se lansa solo şi scotea albumul, numit Scăpat de sub control. A avut şi colaborări în cadrul acestui album, nu l-a făcut 100% singur, cu prietenul Deliric, Vlad Dobrescu, Maximilian, Guess Who, Raku ori Cabron, nume grele pe piaţa muzicii rap.

Piesele lui sunt arhicunoscute, cum este „Ceai”, de exemplu. Dar ravagii a făcut prin colaborarea cu Smiley, la piesa „Pierdut buletin”. Se întâmpla la finalul anului 2015, iar lumea se isteriza cu trendul „pierdut buletin”.

Dezvăluiri neştiute despre DOC

Vlad Munteanu este unul dintre cei mai discreţi artişti din România. Face bani doar din muzică, produce şi cântă, iar acţiunile sale nu apar pe primele pagini ale ziarelor de tip tabloid, este un familist convins, este căsătorit de mai mulţi ani cu Anca, cea care i-a dăruit o fetiţă. Se implică în creşterea şi educaţia micuţei lor şi asta se vede din postările de pe Instagram ale sale, ori ale frumoasei sale soţii. DOC nu este genul de artist ca o carte deschisă, dacă dai search pe Google nu îţi vor „bubui” rezultatele de căutare prin scandaluri sau altele. Este producător muzical, face asta de peste 20 de ani, iar în adolescenţă a fost chiar jucător de baschet de performanţă. Nu se laudă cu asta, dar spune că cel mai departe a ajuns să joace în divizia a doua din baschetul românesc. A decis, în cele din urmă, că muzica este adevărata lui chemare şi cu asta a rămas. Acum, DOC are planuri mari la Survivor: „Sunt aşa mai rezervat, dar de data asta mi-am dat drumul la aripi. Nu cred că va fi aşa de uşor la Survivor.

Iau provocările de genul foarte în serios. Nu aveam cum să ratez asta. Nu m-a văzut lumea pe TV până acum în astfel de circumstanţe. Am făcut sport toată viaţa, am făcut o grămadă, nu cred că voi avea fizic probleme. Dar psihic nu ştii, că nu ai mai fost pus în astfel de situaţii, dar vom vedea. Eu spun că sunt pregătit să mâncăm toţi nimic”, spune DOC înainte să ajungă în Dominicană şi să se spună celui mai mare test de până acum, cel de supravieţuire.

Date Biografice DOC (Vlad Costin Munteanu): înălțime, greutate

„Nevastă-mea zice, ‘stai, mă, liniştit, ne descurcăm o săptămână fără tine’, aşa pune ea problema. Eu spun că plec ultimul de acolo”, mărturisea DOC atunci când era cooptat în echipa Survivor România. A fost conducător de joc în baschet şi speră ca în Dominicană să ajungă şi conducător de trib. Rămâne de văzut cât de bine se va descurca şi dacă Anca, soţia sa, a avut dreptate.

Data nașterii: 29 decembrie 1980
Nume real: Vlad Costin Munteanu
Locul Nașterii:
Bucureşti, România
Naționalitate: română
Înălțime: 180 cm

Pe Vlad Costin Munteanu, alias DOC, îl veţi putea vedea în Republica Dominicană, începând din luna ianuarie 2023, alături de alţi 11 faimoşi, nume grele din showbiz-ul sau sportul românesc,ori personaje noi, dar cu priză la public. Vorbim despre Gheboasă, Maria Constantin, Ionuţ Iftimoaie, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Jorge, Ştefania Stănilă, Bianca Patrichi, Ada Dumitru, Carmen Grebenişan şi Vica Blochina. Ceilalţi 12 concurenţi sunt nume noi în televiziunea românească, ce vor face parte din echipa Războinicilor şi urmează să fie anunţaţi de cei de la Pro TV.