Gabriela Dinu Știri 11.04.2021 11:53

Mihai Morar: CV, vârstă, înălțime, greutate, salariu la Radio Zu

Mihai Morar: CV, vârstă, înălțime, greutate, salariu la Radio Zu

Mihai Morar este un om de radio şi televiziune. A avut emisiunea Răi da’ buni de la Antena Stars, iar în prezent este gazda emisiunii radio Morning Zu, de la postul ade radio cu acelaşi nume, alături de Daniel Buzdugan.

Mihai Ionuţ Morar, pe numele său complet,  s-a născut pe 14 octombrie 1981, la Baia Mare, este căsătorit cu Gabriela Morar, alături de care are trei copii, Mara şi Cezara, 2008, care sunt gemene, şi pe Roua, născută în 2019.

Ce scrie în CV-ul lui Mihai Morar

Este absolventul Colegiului Vasile Lucaciu din Baia Mare şi a intrat în radio încă de la începutul anilor 2000, alături de coegul său de acum, Daniel Buzdugan, după ce a trebuit să ţină locul unui coleg bolnav.

A mai lucrat şi la Fun Radio Bucureşti, în perioada 2001-2002 şi Radio Contact Bucureşti, în 2002 – 2003. Înainte de Morning Zu, a mai prezentat o altă emisiune cu acelaşi Daniel Buzdugan, numită Dimineaţa de Mentă. Din 2008, reprezintă cea mai longevivă formulă de emisiune, Morning Zu, pentru care atât el, cât şi colegul Daniel Buzdugan încasează lunar suma de 6.000 de euro.

Date Biografice Mihai Morar: înălțime, greutate

Nume complet: Mihai Ionuţ Morar
Data naşterii: 14 octombrie 1981
Locul naşterii: Baia Mare
Parteneră: Gabriela Morar
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,76 m

Pe lângă emisiunea Răi Da Buni, care a fost între timp anulată, Mihai Morar a mai avut o altă aventură în televiziune, după ce a participat ca jurat la X Factor, ediţia din 2011. A avut mare succes, căci a câştigat competiţia alături de Andrei Leonte, concurentul său.

Mihai Morar mai are şi un podcast, denumit Fain şi Simplu, acolo unde intervievează mai multe personaje importantă de pe scena din România. S-a lansat şi în lumea afacerilor, după ce şi-a deschis o afacere pe vreme de pandemie, o cafenea în Centrul Bucureştiului.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Daniel Niţoiu
Iulia Ionescu
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan