Gabriela Dinu Vedete 23.09.2022 10:08

Matei Dima „Bro Mania”: Biografie, varsta, inaltime, afaceri, surse de venit

Matei Dima

BRomania sau Matei Dima, pe numele său real, este un vlogger născut pe 19 iunie 1987 în Constanţa, România. Este şi actor şi regizor şi face bani frumoşi pe Facebook, Instagram sau YouTube, prin intermediul clipurilor, recunoscute sub numele de sketch-uri, pe care le crează.

Glumele sale sunt „gustate” de întreaga ţară şi a făcut inclusiv mai multe show-uri de stand-up comedy.

Cine este şi ce scrie în CV-ul lui Matei Dima – BRomania?

Matei Dima nu face clipuri doar pentru canalele sale. De exemplu, în 2013 acesta a fost nominalizat inclusiv la categoria Inovaţia anului, după ce i-a realizat clipul piesei See Me Standing a lui Destorm, un rapper din Los Angeles. Dar cum a ajuns BRomania în SUA? Ei bine, acesta s-a mutat peste ocean pentru a studia la Facultatea de Teatru din Iowa, acolo unde s-a specializat în actorie şi regie. Acolo a jucat şi a regizat mai multe piese de stand-up comedy şi a obţinut inclusiv o bursă la New York Film Academy, acolo unde a făcut un master de regie.

Este manageriat de aceeaşi firmă care se ocupă de carierele Innei şi a Antoniei, Global Records. Totodată, el este cel care a produs clipurile pieseleor Be My Lover şi In Your Eyes, ale Innei.

Date Biografice BRomania: înălțime, greutate

Nume complet: Matei Dima
Data naşterii: 1987
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: singur
Greutate: 83 kg
Înălţime: 1,77 m

Team Building, ultimul film al lui BRomania

BRomania a regizat mai multe filme care au apărut în România: Marisol în 2012, Super Crew în 2011, Agent Steele în 2012, Distruption în 2012, L-a Seral în 2019, 5GANG – Un altfel de Crăciun în 2019, Miami Bici în 2020 şi anul acesta, chiar de curând, a apărut pelicula Teambuilding, în jurul căreia s-a creat un scandal uriaş cu suporterii celor de la Rapid, care s-au simţit ofensaţi de o secvenţă de impact din film.

Are o iubită de câteva luni, dar preferă să îi ţină ascunsă identitatea, după cum a povestit chiar el: „E o relație în care sunt de vreo 7 luni, doar că am ales împreună să nu ne afișăm, în prima perioadă, pentru că vrei să te cunoști. Mai e o chestie, odată ce lumea intră în viața ta intimă, nu prea mai iese de acolo! Și noi n-am vrut să facem asta, încă nu ne dorim, dar în vacanță avea prea mult sens. Și să vă mai zic un secret, când pui poză cu iubită sau iubit, ți se dublează like-urile!”

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel
Ionuţ Cercel
Mugur Mihăescu