Gabriela Dinu Trending 13.09.2022 16:44

Mugur Mihăescu: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, afaceri, avere, familie

Mugur Mihăescu: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, afaceri, avere, familie

Mugur Mihăescu este un actor român, devenit celebru după ce a interpretat două roluri emblematice pe vremea când făcea parte din grupul umoristic Vacanţa Mare, care avea emisiunea la Pro TV.

Cu toţii aţi auzit de Garcea sau de Leana şi Costel, iar Mugur Mihăescu a fost cel care le-a dat viaţă celor două personaje.

Ce scrie în CV-ul lui Mugur Mihăescu?

S-a născut pe 2 iunie 1976 în Goicea, judeţul Dolj, fiind fiul lui Ştefan şi al Dorinei Mihăescu. Din 1988 a început cariera artistică, după ce s-a alăturat grupului Vacanţa Mare, cu care a susţinut mai multe spectacole, în diverse locuri din România, până să ajungă să fie difuzaţi la TV. Acesta a jucat şi în două filme, Garcea şi oltenii şi Trei fraţi de belea, care au avut un succes răsunător.

Este căsătorit cu Rodica Mihăescu, alături de care are o fată pe nume Ivona. De profesie acesta este actor şi scenarist, iar ca studii a absolvit Facultatea de Automatizări şi Calculatoare din Craiova.

Acesta a intrat în afaeri în 2010, când a cumpărat pentru suma de 1,7 milioane de euro drepturile de administrare ale magazinului Buzica, din Capitală. Tot în acelaşi an, a pus bazele firmei Tosal Development, în domeniul construcţiilor civile şi industriale, care avea ca obiect de activitate atât în ţară, cât şi în străinătate. A fost asociat cu Honorius, fiul lui Silviu Prigoană.

Date Biografice Mugur Mihăescu: înălțime, greutate

Nume complet: Mihăescu Mugur
Data naşterii: 2 iunie 1976
Locul naşterii: Goicea, judeţul Dolj
Parteneră: Rodica Mihăescu
Greutate: 83 kg
Înălţime: 1,75 m

A intrat şi în politică în februarie 2011, atunci când a devenit preşedintele executiv al Partidului Verde, funcţie în care a rămas până în octombrie 2011.

După ce a terminat cu Vacanţa Mare, „Garcea” a ieşit din lumina reflectoarelor. A revenit, pentru puţin timp, prin participarea la Masked Singer, emisiune difuzată la Pro TV, pe care a şi câştigat-o.

Mugur Mihăescu a fost şi colaborator al Securităţii şi conform CSNAS, acesta a ctivat în perioada 1986 – 1989 (până la momentul Revoluţiei) sub numele de cod Mihai. Acesta ar fi oferit informaţii despre colegii din familii de militari, prieteni şi rude.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel
Ionuţ Cercel