Gabriela Dinu Vedete 03.09.2022 21:07

Ionuţ Cercel: CV, Varsta, biografie, inaltime, greutate, avere, melodii, familie

Ionuţ Cercel: CV, Varsta, biografie, inaltime, greutate, avere, melodii, familie

Ionuţ Cercel este mezinul familiei Cercel, unul dintre cei trei fii ai regretatului cântăreţ de manele Petrică Cercel, alături de Florin şi Amy. S-a născut pe 26 august 1996, are 26 de ani şi cântă şi el muzică de petrecere, încă de când era foarte mic.

Numele său real este Ionuţ Buşă, iar părinţii lui sunt Ana şi Petrică. Cel din urmă s-a prăpădit în vara anului 2021, după ce a luat coronavirus de la o petrecere unde a cântat şi a ignorat simptomele până a fost mult prea târziu, decedând la doar 53 de ani.

Cine este, de fapt, Ionuţ Cercel şi ce scrie în CV-ul lui?

Are 1,56 m, 50 de kilograme şi este pasionat de FIFA, îi place să joace fotbal şi adoră să cânte la pian. Ionuţ a absolvit Liceul muzical Dinu Lipatti şi a intrat în industria muzicii de petrecere pe când avea doar 7 ani.

A crescut printre muzicanţi celebri, precum sunt Florin Salam, Adrian Minune, Ştefan de la Bărbuleşti, Dorel de la Popeşti, Viorel de la Constanţa şi alte nume sonore din domeniu.

Din păcate pentru el, însă, de mai mult timp este nevoit să pună stop cântărilor, din cauza problemelor pe care le are cu vocea. Pentru că nu mai poate cânta şi nu mai poate face bani din evenimente, acesta s-a apucat să compună melodii pentru alţi colegi de breaslă.

Date Biografice Ionuţ Cercel: înălțime, greutate

Nume complet: Buşă Ionuţ
Data naşterii: 26 august 1996
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: singur
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,56 m

Controalele şi vizitele dese la diverşi medici nu i-au lămurit, însă, problemele de sănătate cu adevărat:  ”Nu mai cânt cu vocea pentru că am avut niște probleme de sănătate vocale și am fost nevoit să mă opresc pentru o perioadă pentru care nu știu să spun.

Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a povestit Ionuţ Cercel.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel