Gabriela Dinu Știri 24.02.2023 18:24

Mario Fresh: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Mario Fresh: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai noii generaţii muzicale din România. S-a lansat alături de Alex Velea, însă drumurile lor s-au desprăţit după un scandal.

La fel s-a întâmplat şi cu colegul şi prietenul său Lino Golden. Aceştia lucrează acum pe cont propriu, fără să mai aibă vreo legătură cu iubitul Antoniei. Era atât de apropiat de familia lui Velea încât se spunea despre el şi Lino că sunt fiii adoptivi ai cuplului Alex & Antonia.

Ce scrie în CV-ul lui Mario Fresh?

Mario Fresh trăieşte o poveste de dragoste cu o tânără foarte cunoscută în România. Este vorba despre Alexia Eram, fiica cea mare a Andreei Esca, emblema Pro TV-ului.

Cei doi sunt împreună din vara anului 2016 şi au planuri mari pe viitor, vor să se căsătorească şi să îşi întemeieze o familie.

Mario Fresh s-a născut la Iaşi iar primul său nume de scenă a fost de Fresh Kid. S-a lansat în muzică pe vremea când avea doar 5 ani, iar un an mai târziu câştiga Cerbul de aur junior, dar şi Festivalul Mamaia Copiilor. Prima piesă pe care a lansat-o împreună cu Alex Velea, se numeşte „N-ai şcoală…e nasol”, dar abia în 2014 devenea cunoscut, după ce făcea o melodie chiar cu Velea.

Date Biografice Mario Fresh: înălțime, greutate

Nume complet: Mario Gălăţanu
Data naşterii: 9 august 1999
Locul naşterii: Iaşi
Parteneră: Alexia Eram
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1.85

„Am rămas cu gândul la tine” se numeşte piesa care l-a făcut celebru pe Mario Fresh. Familia sa locuieşte la Iaşi, părinţii săi Claudia şi Mihai au o afacere în Moldova, o pizzerie care le merge ca pe roate.

Numele său real este Mario Gălăţanu, s-a născut pe 9 august 1999, pe lângă muzică a participat şi la show-ul Exatlon de la Kanal D, unde a fost extrem de apreciat pentru parcursul său. În 2011, a participat şi la Românii au Talent, unde a ajuns până în semifinală.

Mario Fresh face bani doar din muzică şi contracte de imagine, iubitul Alexiei Eram nu este încă implicat în afaceri.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Lazarus
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan
Irina Rimes