Gabriela Dinu Vedete 18.12.2022 09:30

Maria Constantin: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Maria Constantin: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri - concurentă Survivor România

Maria Constantin este o îndrăgită interpretă de muzică populară. S-a născut pe 12 martie 1987 la Bălceşti, în judeţul Vâlcea, şi are 35 de ani. Este extrem de apreciată pentru vocea sa, dar şi pentru apariţia ei sexy de fiecare dată. În prezent, Maria Constantin face parte din echipa „Faimoşilor”, de la Survivor România.

S-a născut într-o familie pasionată de muzică, iar asta i-a marcat şi ei viaţa, după cum se poate observa. Maria Constantin a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu, la secţia de Flaut, în 2005, după care s-a specializat şi cu o diplomă de licenţă, obţinută în cadrul Facultăţii de Muzică de la Spiru Haret, la secţia de Pedagogie Muzicală.

Cine este, de fapt, Maria Constantin şi ce scrie în CV-ul ei?

Născută într-o familie care respira muzică, Maria a cântat şi ea în ansamblul Doina Gorjului, alături de tatăl ei, pe nume Ilie Constantin, dar şi alături de fratele acestuia. Acolo, Maria l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota şi a trăit alături de el o frumoasă poveste de dragoste. În 2007, cei doi şi-au unit destinele, iar Maria Constantin a devenit mama unui băieţel, pe nume Codrin Tapota.

Relaţia dintre ei nu a fost mereu pe roze, de aceea şi-au şi spus adio câţiva ani mai târziu. Iar Maria nu a stat pentru prea mult timp singură şi s-a căsătorit cu Marcel Toader. Nici relaţia cu el nu a funcţionat şi, după numeroase scandaluri, prin care au făcut turul televiziunilor, cei doi s-au despărţit, relaţia s-a consumat în perioada 2015 – 2018.

Maria Constantin, „văduvă” după moartea lui Marcel Toader

Din păcate, Marcel Toader s-a stins pe 3 august 2019 în Bucureşti, în urma unui atac de cord şi trei zile mai târziu a fost înmormântat la cimitirul Ghencea din Capitală. În 2014, Maria Constantin intra în echipa lui Marius Moga de la Vocea României şi i se zicea Marilyn Monroe de România, graţie look-ului său. Şi-a refăcut viaţa şi este pregătită din nou de căsătorie. Cu doar câteva luni înainte de nuntă, Maria Constantin face parte din distribuţia show-ului Survivor România. Nu se teme că va rămâne nemăritată, şi chiar s-a amuzat pe această temă recent:

“Mai sunt câteva luni până la nunta mea, dar eu totuși am ales Survivor. Cred că o să fie o vacanță frumoasă. Nu trebuie să mai calc costumele naționale, nu mai trebuie să mă machiez, să plec la evenimente, deci va fi o relaxare. Și încă o chestie, dacă nu îmi pică părul, înseamnă că o să fie ok. Dacă îmi pică părul, atunci punem perucă”, s-a amuzat Maria Constantin.

A trecut prin multe, viaţa a pus-o tot timpul la încercare şi de aceea spune că pentru ea, Survivor România, va fi un adevărat test. Cel mai mare regret înainte de plecarea în Republica Dominicană a fost acela că va fi departe de familia ei. Regretă că nu îi va putea vedea nici măcar în fotografii:

“Asta îmi va lipsi foarte tare. Al meu nu o să rămână fără mireasă cu siguranță. Adică o să fiu foarte pregătită, foarte bronzată, stăpână pe mine și o să vin cu forțe proaspete. E foarte tare experiența! Știu ce mă așteaptă acolo și cumva sunt pregătită psihic. Fizic… nu știu. Psihicul contează foare mult! Sunt genul care se adaptează destul de repede și sunt și genul de om care dacă s-a umplut paharul, cu siguranta voi spune lucrurilor pe nume, dar în același timp sunt și diplomată și încerc tot timpul să aplanez conflictele”.

Date Biografice Maria Constantin înălțime, greutate

Nume complet: Maria Constantin
Data naşterii: 12 martie 1987
Locul naşterii: Bălceşti, judeţul Vâlcea
Partener: divorţată
Greutate: 54 kg
Înălţime: 1,62 m

Maria Constantin se va lupta la Survivor România alături de alte 11 nume din showbiz-ul românesc:  DOC, Gheboasă, Ionuţ Iftimoaie, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Jorge, Ştefania Stănilă, Bianca Patrichi, Ada Dumitru, Carmen Grebenişan şi Vica Blochina.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha