Gabriela Dinu Știri 04.08.2022 16:30

Maria Constantin: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Maria Constantin: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Maria Constantin este o îndrăgită interpretă de muzică populară. S-a născut pe 12 martie 1987 la Bălceşti, în judeţul Vâlcea, şi are 35 de ani. Este extrem de apreciată pentru vocea sa, dar şi pentru apariţia ei sexy de fiecare dată.

S-a născut într-o familie pasionată de muzică, iar asta i-a marcat şi ei viaţa, după cum se poate observa. Maria Constantin a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu, la secţia de Flaut, în 2005, după care s-a specializat şi cu o diplomă de licenţă, obţinută în cadrul Facultăţii de Muzică de la Spiru Haret, la secţia de Pedagogie Muzicală.

Cine este, de fapt, Maria Constantin şi ce scrie în CV-ul ei?

Născută într-o familie care respira muzică, Maria a cântat şi ea în ansamblul Doina Gorjului, alături de tatăl ei, pe nume Ilie Constantin, dar şi alături de fratele acestuia. Acolo, Maria l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota şi a trăit alături de el o frumoasă poveste de dragoste. În 2007, cei doi şi-au unit destinele, iar Maria Constantin a devenit mama unui băieţel, pe nume Codrin Tapota.

Relaţia dintre ei nu a fost mereu pe roze, de aceea şi-au şi spus adio câţiva ani mai târziu. Iar Maria nu a stat pentru prea mult timp singură şi s-a căsătorit cu Marcel Toader. Nici relaţia cu el nu a funcţionat şi, după numeroase scandaluri, prin care au făcut turul televiziunilor, cei doi s-au despărţit, relaţia s-a consumat în perioada 2015 – 2018.

Date Biografice Maria Constantinînălțime, greutate

Nume complet: Maria Constantin
Data naşterii: 12 martie 1987
Locul naşterii: Bălceşti, judeţul Vâlcea
Partener: divorţată
Greutate: 54 kg
Înălţime: 1,62 m

Din păcate, Marcel Toader s-a stins pe 3 august 2019 în Bucureşti, în urma unui atac de cord şi trei zile mai târziu a fost înmormântat la cimitirul Ghencea din Capitală.

În 2014, Maria Constantin intra în echipa lui Marius Moga de la Vocea României şi i se zicea Marilyn Monroe de România, graţie look-ului său.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha