Ionuț Nițulescu Emisiuni TV 23.12.2022 01:50

Când începe sezonul 10 al emisiunii Vocea României, transmisă de Pro TV

Când începe sezonul 10 al emisiunii Vocea României, transmisă de Pro TV

Vocea României, show-ul de talente care a cucerit inimile românilor și a adus pe scene voci remarcabile, a ajuns la cel de-al 10-lea sezon în România iar producătorii l-au anunțat și pe cel de-al 11-lea. 

Sezonul 10 al emisiunii Vocea României, amânat 

Sezonul 10 al show-ului de talente „Vocea României” urma să aibă loc în această toamnă, însă din cauza pandemiei de coronavirus a fost scos din grila de programe a ProTV. La sfârșitul lunii mai s-a aflat faptul că formatul emisiunii nu mai poate fi realizat din cauza faptului că nu s-au putut organiza preslecțiile pentru noul sezon din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei. 

Se pare că cea mai vizionată emisiune de muzică din România ar urma să revină pe micile ecrane în în mediul online în toamna anului 2021 dacă situația din țară va fi favorabilă pentru organizarea preselecției și a realizării sho-ului de talente muzicale. 

Citește și: Când începe noul sezon al serialului Vlad, produs de Pro TV

Sezonul 9, câștigat de Tudor Chirila

Sezonul 9 al „Vocii României” a fost câștigat la sfârșitul lui 2019 de către Dragoș Moldovan, concurent îndrumat de antrenorul Tudor Chirilă. Câștigărorul premiului în valoare de 100.000 de euro și-a concentrat toată energia să dea tot ce are mai bun pe scenă și pentru a cuceri inimile românilor care l-au votat în decembrie. 

Și Tudor Chirilă, antrenorul câștigătorului, a dezvăluit că a avut „cea mai puternică echipă din toate sezoanele” – „Sunt recunoscător pentru un sezon de Vocea României care mi-a dat ocazia să lucrez cu niște voci extraordinare. Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele. Știu, am mai spus asta, dar a fost o mare bucurie să lucrez cu toți concurenții mei. Sper că am creat niște momente pe care n-o să le uitați ușor, chiar dacă asta a însemnat și multe reproșuri pentru anumite decizii dificile. @dragos_mld, ai fost senzațional. Meriți din plin trofeul ăsta. Iar dumneavoastră, stimați telespectatori, vă foarte mulțumim!”, a scris Tudor Chirilă pe Instagram.