Gabriela Dinu Știri 04.10.2021 17:17

Mădălina Pamfile: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Mădălina Pamfile este un fost model român, fostă asistentă TV, în prezent concurentă în emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities 2 de la Kanal D.

Este căsătorită şi are doi copii, dar până să se aşeze la casa ei a făcut furori în spaţiul monden românesc prin relaţiile cel puţin dubioase pe care le-a avut.

Mădălina Pamfile, de la „eleva lui Radu Mazăre” la femeia de casă

Primul job în TV pentru Mădălina Pamfile a fost acela de asistentă TV în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, care se numea „Un show păcătos” pe vremea aceea.

Este născută în 1993, în comuna Gugeşti, judeţul Vrancea, şi are 32 de ani. Despre perioada de acasă, Mădălina Pamfile povestea cu drag şi chiar a uimit pe toată lumea în prezent, atunci când a povestit despre preocupările sale: „Când eram mică îmi plăcea să scriu, scriam poezii, mai ales pentru băieţi, desenăm destul de mult. În general, am înclinaţie spre literatură, spre creaţie, spre imaginaţie”.

Date Biografice Mădălina Pamfile

Nume la naștere: Mădălina Pamfile
Data nașterii: 1993
Locul nașterii: comuna Gugeşti, judeţul Vrancea
Partener: căsătorită cu un misterios om de afaceri străin
Greutate: 56
Înălțime: 1,76 m

După ce şi-a găsit alesul, în persoana unui milionar albanez, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor mai ales la solicitarea acestuia: „Soţul meu nu este român şi nu îşi doreşte mediatizare”. Până să îşi unească destinele cu acesta, Mădălina Pamfile a mai fost căsătorită cu Alin Bruno, de care a divorţat în 2017. Doar doi a durat mariajul cu afaceristul din Timişoara, după care aceasta şi-a refăcut viaţa.

Mădălina Pamfile s-a iubit cu Radu Mazăre pe vremea când avea doar 18 ani, iar după ce dragostea dintre ei s-a consumat, bruneta a avut mai multe relaţii cu fotbalişti şi bărbaţi celeri, dintre care amintim Claudiu Belu Iordache, Gabi Matei, Stefan Nikolici, Alexandru Maxim sau Cristian Daminuță.

La Bravo, ai stil! Celebrities, Mădălina Pamfile este una dintre cele mai apreciate concurente. Nu iese în evidenţă prin scandaluri, ci prin ţinutele sale atent alese şi accesorizate şi momentele deosebite.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa: