Gabriela Dinu Știri 04.10.2021 14:58

Andreea Pirui: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Andreea Pirui: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Andreea Claudia Pirui are 30 de ani şi este asistent medical de profesie. S-a făcut remarcată după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D.

Andreea a făcut parte din distribuţia show-ului filma în Turcia şi prezentat de Andreea Mantea, care între timp a fost schimbată cu Cristina Mihaela Dorobanţu, o fostă concurentă de la Bravo, ai stil!

Cu ce se ocupă, de fapt, şi din ce face bani Andreea Pirui?

Îşi dorea ca la Puterea Dragostei să se îndrăgostească, să se căsătorească şi să aibă parte de o relaţie fericită până la adânci bătrâneţi. Nu şi-a găsit acel om echilibrat de care avea nevoie, dar a găsit celebritatea şi contractele de imagine din online.

În casa Puterea Dragostei, Andreea Pirui i-a atras atenţia concurentului Jador, însă acesta avea să se cupleze cu o altă tânără, frumoasă, din emisiune. Este vorba despre bruneta Ella. A avut o scurtă relaţie cu Livian Pop, însă i-a despărţit Bianca. Înainte de a participa la Puterea Dragostei, Andreea Pirui s-a iubit pentru o perioadă cu Andy, un fost concurent, însă cei doi au dorit să ţină relaţia departe de ochii curioşilor.

Date Biografice Andreea Pirui

Nume la naștere: Andreea Claudia Pirui
Data nașterii: 1990
Locul nașterii: Zalău
Parteneră: singură
Greutate: 60
Înălțime: 1,62 m

Andreea Pirui este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei, iar în trecut a avut chiar probleme cu legea, după ce au apărut informaţii pe portaluljurisprudenta.com, cu privire la un dosar din care mai face parte un bărbat misterios din Zalău.

Până să devină asistentă medicală, Andreea Pirui îşi câştiga existenţa prin dans, mai exact în videoclipurile de manele iar preferatul său era Nicolae Guţă. Recent, aceasta a mai fost implicată într-un mega-scandal, după ce ar fi fost prinsă drogată la volan. Blondina neagă vehement totul, dar până la soluţionarea probelor biologice se pare că majoritatea apropiaţilor nu i-ar da crezare.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Pavel Stratan
Luis Gabriel
Naomi Hedman
Edward Sanda
Mihai Dan Zarug