Gabriela Dinu Știri 24.04.2023 09:33

Eva Kent: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie. Cu ce se ocupă acum

Eva Kent: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie. Cu ce se ocupă acum

Eva Kent este o fostă actriţă din filmele pentru adulţi, cu o carieră solidă atât în ţară, cât şi în afară.

Numele său real este Oana Oprea şi s-a născut pe 5 mai 1986 la Turnu Severin. Cariera ei a început într-o vacanţă din Italia, când a cunoscut un impresar din industria filmelor pentru adulţi, care i-a oferit suma de 6500 de euro pentru o singură peliculă.

Ce s-a ales de Eva Kent, fosta asistentă a lui Dan Capatos?

Aşa ajungea Oana Oprea să semneze cu o firmă de filme destinate adulţilor din Ungaria şi adopta numele de scenă cu care avea să devină celebră, Eva Kent. Impresarul a păcălit-o că nu va difuza niciodată filmele în România, însă nu a fost deloc aşa şi imaginile au fost văzute de o ţară întreagă. Filmele au ajuns inclusiv la familia Oanei Oprea, care s-au supărat teribil pe ea din acest motiv. Cu timpul, şi-au iertat fiica şi aceştia au revenit la relaţii mai bune.

După scandalul cu impresarul, Eva Kent mergea la casting la emisiunea lui Dan Capatos, unde primea job-ul de asistentă TV. După câţiva ani, relaţia lor profesională se strica şi Capatos o dădea afară din cauza neseriozităţii Evei Kent.

Date Biografice Eva Kent: înălțime, greutate

Nume complet: Oana Oprea
Data naşterii: 5 mai 1986
Locul naşterii: Turnu Severin
Partener: singură
Înălţime: 1,72 m
Greutate: 52 kg

Aceasta întârzia aproape zilnic, iar jurnalistul Antenei 1 nu a mai rezistat şi a pus piciorul în prag. A fost cuplată cu mai mulţi bărbaţi celebri, cu bani. De durată a fost relaţia cu Cătă Măcelaru, dar nu au rămas împreună şi Eva este din nou singură.

A avut grave probleme de sănătate în trecut şi chiar a fost la un pas de moarte din cauza operaţiei de implant mamar. Conform surselor presei de scandal, se pare că în prezent Oana Oprea lucrează în străinătate, acolo unde este escortă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Anca Suciu
Mihaela Cozmolici
Teodora Tompea
Mircea Nebunu

Tags: