Gabriela Dinu Știri 02.03.2023 09:54

Ramona Păuleanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie. Salariu la Pro TV

Ramona Păuleanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie. Salariu la Pro TV

Ramona Păuleanu este unul dintre prezentatorii ştirilor din meteo de la Pro TV. A fost promovată pe acest post de la cel de reporter după ce Florin Busuioc a fost forţat să stea în concediu medical.

Vorbim despre toamna anului 2018, atunci când Busu a făcut un atac de cord chiar pe scena teatrului din Craiova.

Unde a mai lucrat Ramona Păuleanu până să vină la Pro TV?

Problemele de sănătate l-au obligat să stea acasă, iar şefii din Pache Protopopescu au promovat-o pe Ramona Păuleanu, cea care era de mai mult timp în angrenajul postului TV de mai mult timp.

Ramona s-a născut pe 30 martie 1985 în Prahova şi este o frumoasă brunetă cu ochii căprui. Este absolventă a Colegiului Economic ‘Virgil Madgearu’ din Ploieşti. Imediat după liceu a realizat că domeniul finanţelor nu e de ea, aşa că s-a pregătit pentru admiterea la Facultatea de Jurnalism.

Primul ei job a fost la vârsta de 18 ani, la un magazin de construcţii. I-a plăcut să îşi facă singură bănuţii şi se felicită pentru asta şi în prezent: „Am învățat cam tot ce se poate învăța despre gips carton, holșuruburi, instalații sanitare și electrice, vată minerală. M-a pasionat, ce să mai?” povestea Ramona.

Date Biografice Ramona Păuleanu: înălțime, greutate

Nume complet: Păuleanu Ramona
Data naşterii: 30 martie 1985
Locul naşterii: Prahova
Partener:
Înălţime: 1,77 m
Greutate: 58 kg

Pe perioada facultăţii, Ramona a făcut practică la mai multe posturi TV, precum Antena 1, B1, ori Pro TV şi cel din urmă i-a oferit un job full time: „Îmi place să cred că, cel puțin în primii ani de PRO TV, am adus un suflu nou. Vreo doi ani am acoperit un domeniu pentru care nu găsești ușor omul potrivit: camerele ascunse.

Am făcut atât de multe și am demonstrat atât de multe nereguli, poate mărunte în aparență, dar însemnate în întreaga construcție a unei țări”, spune Ramona Păuleanu despre începuturile sale în televiziunea românească.

În 2018 a primit postul actual, pentru care este plătită cu 4.000 de euro lunar, conform surselor din interiorul Pro. Ramona şi-a ţinut ascunsă viaţa personală şi nimeni nu ştie, în afara apropiaţilor, cine este tatăl copilului său. Căci da, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV va deveni în curând mămică.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ramona Păun
Magda Pălimariu
Bebe Cotimanis
Cove