Gabriela Dinu Știri 24.04.2023 09:32

Loredana Chivu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Loredana Chivu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Loredana Chivu este una dintre divele din showbiz-ul românesc. „Tunată” din cap până în picioare, Loredana a fost dansatoare în videoclipurile de manele, apoi la evenimente de acest gen şi, într-un final, a ajuns asistentă la Capatos.

Alături de prietena sa Ana Maria Mocanu, Loredana Chivu a fost asistentă la Un show păcătos de la Antena 1 şi au fost implicate împreună în diverse scandaluri mondene.

Ce dimensiuni are Loredana Chivu? E aproape de perfecţiune

Loredana Chivu s-a născut pe 3 ianuarie 1990 la Olteniţa. Se laudă cu dimensiunile sale aproape de perfecţiue, 93 – 60 – 90, are 1,74 m şi 57 kg greutate. La Capatos ajungea după un casting extrem de dificil, la care au participat în total 500 de fete.

Loredanei i-au plăcut mereu bărbaţii celebrii, dar de când era mică punea ochii pe fotbalişti. A fost îndrăgostită de Ştefan Radu şi s-a iubit rând pe rând cu bărbaţi celebri, afacerişti singuri sau…nu.

Pe vremea când avea doar 19 ani, Loredana Chivu trecea printr-o dramă de nedescris. Îşi găsea tatăl spânzurat şi poliţiştii nu aveau să afle niciodată de ce a recurs la acest gest. Tot în acea perioadă, era tunsă aproape la chelie de iubitul gelos, care aflase că i se pun coarne.

De când nu mai e asistentă TV, Loredana Chivu îşi câştigă bănuţii dansând la diverse evenimente. Tariful său pentru un „recital” este de doar 500 de euro.

Date Biografice Loredana Chivu: înălțime, greutate

Nume complet: Chivu Loredana
Data naşterii: 3 ianuarie 1990
Locul naşterii: Olteniţa
Partener: Singură
Înălţime: 1,74 m
Greutate: 57 kg

Anul acesta, dansatoarea a trecut printr-o altă „nenorocire”, după ce i s-a topit siliconul din fese şi a păţit-o grav. În prezent, Loredana l-a dat în judecată pe medicul care i-a făcut aşa ceva şi nici la aproape jumătate de an de la nenorocire nu a reuşit să îşi revină. Recent, aceasta a fost văzută la mare, cu pansamente uriaşe pe fund, semn că nu a reuşit nici acum să scape de problemele cu posteriorul său bombat, până nu demult.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristina Neagu
Brigitte Pastramă
Teo Trandafir
Oreste Teodorescu