Gabriela Dinu Știri 03.01.2022 15:06

Lazea Miruna: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, afaceri, avere

Lazea Miruna: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, afaceri, avere

Lazea Miruna este o cântăreaţă de muzică de petrecere din noul val. Frumoasă şi talentată, Miruna a devenit cunoscută şi pe Tik Tok după ce a cântat alături de manelistul Costel Biju, iar videoclipul a devenit viral.

Miruna Lazea este pasionată de sport şi asta se vede cu ochiul liber, căci îşi poartă picioarele sculptate în fuste şi rochii scurte, cu care face ravagii la evenimentele la care este invitată să cânte.

Cine este, de fapt, Miruna Lazea?

Originară din Timişoara, Miruna cântă muzică de petrecere şi este extrem de apreciată pentru stilul său bănăţean. Iubeşte muzica de când se ştie, însă abia de curând a devenit cunoscută şi la nivelul întregii ţări. Mereu în formă, Miruna se păstrează prin sport, care este activitatea sa preferată, după cântat.

„Mereu trebuie să port rochiţe, mai punem un toc frumos, ca să arate piciorul bine la eveniment. Stau undeva la două ore atunci când fac un antrenament de picioare. Obligatoriu după fiecare antrenament de picioare am cel puţin 15 minute de mers pe bandă, în pantă. Nu fac foarte mult cardio pentru că nu vreau să pierd masa acumulată şi mă ajută la evenimente pentru că stau foarte mult în picioare, mai şi dansez”, a povestit Miruna pentru Kanal D.

Are 22 de ani şi este virală pe YouTube şi Tik Tok, graţie frumuseţii şi, mai ales, a vocii sale deosebite.

Date Biografice Miruna Lazea: înălțime, greutate

Nume complet: Lazea Miruna
Data naşterii: 28.08.1999
Locul naşterii: Timişoara
Partener: singură
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,78 m

„De curând am cântat şi alături de Costel Biju. Am avut foarte mari emoţii, chiar dacă eu cânt de mai mult timp, am avut emoţii mari pentru că ştiu că este foarte cunoscut şi e un bun cântăreţ şi sper ca în viitor să fac o colaborare cu el, dacă îşi doreşte, bineînţeles. Este un om modest, nu m-am aşteptat nicio secundă să fie un om atât de bun şi modest, în principal, şi de asta subliniev acest fapt. Pentru că este un om apreciat de lume”, a povestit Miruna despre colaborarea avută cu celebrul cântăreţ de manele, Costel Biju.

Desigur că în spatele unei imagini perfecte stă şi foarte multă muncă, iar Miruna Lazea nu a dat niciodată înapoi de la aşa ceva: „Noi, artiştii, avem talentul de a arăta pe ecrane că totul este foarte uşor, că mergem la evenimente îmbrăcaţi frumos, machiaţi, aranjaţi, dar dincolo de astea sunt multe nopţi nedormite, sute de kilometri făcuţi până la evenimente. Nu e ca şi cum am stat în pat şi am mâncat şi am aşteptat să arăt bine. Nu, este multă muncă în spate şi mai ales după zile întregi nedormite trebuia să vin în sală, ca să trag de mine. Bineînţeles că îmi şi place.”

Tariful său nu este unul exagerat şi pentru un concert cu Miruna trebuie să scoţi din buzunar suma de 2.000 de euro.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

TJ Miles
George Simion
Roxana Ciuhulescu
Robert Niţă
Dan Bursuc