Gabriela Dinu Știri 17.12.2021 19:04

Laura Cosoi: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Laura Cosoi: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Laura Cosoi este o cunoscută personalitate TV din România. Meseria ei de bază este de actriţă şi s-a făcut remarcată odată cu rolul Adinei din serialul românesc La Bloc, produs şi difuzat la Pro TV.

S-a născut pe 2 ianuarie 1982 la Iaşi şi, de-a lungul carierei sale, a mai fost distribuită în următoarele roluri: Fete cu lipici (2005) – Adina, Cu un pas înainte (2007) – Mara, Un film simplu (2008) – Mia Trailer, Aniela (2009) – Tantzi, Moștenirea (2010), Nașa (2011) – soția lui Manase Trailer, Becoming (2013), Cel Ales (2014) Trailer, Ghici cine te sună, Teatrul Elisabeta
Hamlet, Teatrul Nottara, Portret la minut, Teatrul Elisabeta.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul Laurei Cosoi?

Laura Cosoi este absolventă a Facultăţii de Filosofie din Iaşi, secţia de Asistenţă Socială. Are o înălţime de 1,68 m şi un trup de invidiat. A făcut furori după apariţia nud într-o revistă destinată bărbaţilor în România.

Timp de mai mulţi ani s-a iubit cu celebrul cântăreţ Smiley, pe numele său real Andrei Maria, dar totul s-a sfârşit brusc. Mulţi spun că motivul separării ar fi fost acela că artistul nu îşi dorea să se căsătorească iar Laura voia să îşi întemeieze o familie.

Date Biografice Laura Cosoi: înălțime, greutate

Nume complet: Laura Cosoi
Data naşterii: 2 ianuarie 1982
Locul naşterii: Iaşi, România
Partener: căsătorită din 2015 cu Cosmin Curticăpean
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,68 m

După despărţirea de Smiley, aceasta s-a mai iubit şi cu Matei Stratan, fiul lui Dan Stratan, un celebru miliardar din Iaşi.

A luat parte şi la cel mai longeviv show din istoria Pro TV, Dansez pentru tine, făcând pereche cu Bogdan Boantă, devenit între timp un cunoscut şi apreciat coregraf. Cei doi nu au pus mâna pe marele premiu, însă au fost printre cele mai bune echipe din acel sezon.

Din 2015, Laura Cosoi s-a căsătorit cu Cosmin Curticăpean, alături de care are familia mult visată şi doi copii, ambele fetiţe, pe nume Rita şi Vera.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles