Gabriela Dinu Vedete 09.08.2022 09:09

Johny Romano: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Johny Romano: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Johny Romano este unul dintre concurenţii emisiunii Splash! Vedete la apă şi una dintre cele mai fresh voci de pe piaţă. Face senzaţie pe YouTube şi Tik Tok şi vocea lui inconfundabilă îl face să fie invitat constant şi la emisiunile de radio, unde cântă live.

Aţi auzit, cu siguranţă, melodia „Na janau” sau poate că nu vă spune nimic expresia asta, dar „Mamă, n-am unde să fug că mă vede ţiganii” cu siguranţă că aţi auzit cel puţin o dată. Ei bine, această melodie este rezultatul muncii lui Johny Romano, alături de Connect R, cel care îi este şi mentor micuţului cântăreţ:

Cine este Johny Romano şi care este numele său real?

“Melodia Na Janau este cu adevărat esența a ceea ce sunt eu ca om. Cuprinde ambele stiluri de muzică de care sunt îndrăgostit încă de când eram copil, rap și muzică lăutărească. Piesa a fost construită foarte organic, foarte natural. Refrenul a apărut în primul minut în care am auzit instrumentalul.

Împreună cu nenicu (Relu – Connect-R) am înregistrat și chiar după primul play în cel mai rudimentar stagiu al ei, ne-a bucurat maxim! Efectiv dansam în studio împreună și abia ne cunoșteam de foarte puțin timp. O muzică care îți este drag să o faci merită făcută! «Na Janau», care înseamnă «nu știu», îmi doresc să inspire curajul de a recunoaște asta… «nu știu»”, povesteşte Johny, citat de click.ro.

Concurentul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici face parte din Hood Famous, iar numele său real este Dragomir Dorin, însă i se spune Johny dintotdeauna. Într-un interviu acordat recent, acesta spunea că nu i s-a spus pe numele de botez nici măcar o dată.

Date Biografice Johny Romano înălțime, greutate

Nume complet: Dragomir Dorin
Data naşterii: 14 noiembrie 1998
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: singur
Greutate: 65
Înălţime: 1,67 m

Este născut pe 14 noiembrie 1998, are doar 24 de ani şi a crescut în sectorul 2 din Bucureşti, în zona Moşilor. S-a născut într-o familie care nu a cochetat cu muzica, sora lui mai mică, în vârstă de 15 ani, a început să cânte de curând. Mai are încă doi fraţi mai mici şi atunci când vine vorba despre familie povesteşte că „Mama întotdeauna m-a susținut, însă în acest moment lucrează peste hotare.”

Este absolvent al facultăţii de electronică şi este pasionat de video games pe calculator, aşa cum îi stă bine oricărui tânăr de vârsta sa.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha
Vlad Craioveanu