Gabriela Dinu Știri 18.04.2022 12:37

Când începe noul sezon ”Splash! Vedete la Apă”, pe Antena 1

Când începe noul sezon ”Splash! Vedete la Apă”, pe Antena 1

Antena 1 a revenit pe micile ecrane vara trecută cu un show adorat de mulţi, Splash! Vedete la apă! Producţia imită emisiunea similară din Statele Unite ale Americii, denumită Splash!, şi Antena 1 o mai difuzase şi în vara anului 2013.

Iată că după o pauză de 7 ani, şefii trustului Intact au revenit la acest format şi au făcut-o cu succes, căci fanii se întreabă când va apărea următorul sezon al emisiunii.

Când va difuza Antena 1 în 2022 emisiunea Splash! Vedete la Apă?

Sezonul precedent a fost prezentat de Răzvan Fodor, Anna Lesko şi Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1. Şi de parcă nu erau de ajuns, au mai avut şi încă doi co-prezentatori, pe Romică Ţociu şi Paula Chirilă. Din juriul emisiunii au făcut parte Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, Iulia Albu şi Jean de la Craiova. Ei au fost cele trei persoane care au jurizat săriturile vedetelor în apă.

Concurenţii de la Splash! Vedete la apă au fost Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Margherita
Cristi Pulhac (fost fotbalist), pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periş, fost concurent la Românii au talent, Dj Harra
Chelsea Gandrabura şi Natalia Duminică.

Cine a câştigat Splash! Vedete la apă?

După această pauză îndelungată, Antena 1 a readus pe micile ecrane competiţia inedită de sărituri în apă. Au existat şi momente de panică, atunci când Margheritei de la Clejani i s-a făcut rău, motivând un atac de panică, iar ambulanţa a sosit pe platou.

În 2021, marele câştigător al emisiunii a fost Cristi Pulhac, un fost fotbalist. Acesta a pus mâna pe marele premiu, în valoare de 10.000 de euro. Pentru 2022, Antena 1 încă nu a început pregătirile, însă dacă judecăm după cum s-a difuzat emisiunea anul trecut, este de aşteptat ca acum să înceapă după luna iulie. Rămâne de văzut când va fi anunţată data oficială a producţiei.