Gabriela Dinu Știri 09.12.2021 09:32

Iulia Vântur: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Iulia Vântur: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Iulia Vântur este o fostă prezentatoare TV din România, în prezent cântăreaţă de muzică hindi. Este recunoscută la noi în ţară pentru job-urile avute la Pro TV, ca prezentatoare a ştirilor sau a emisiunii Dansez pentru tine.

În prezent, locuieşte în India şi este iubita celebrului actor de filme indiene Salman Khan. Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iaşi, România, într-o familie modestă, de oameni intelectuali. A prezentat ştirile la Pro TV timp de 10 ani şi a fost colega lui Ştefan Bănică Jr în cel mai longeviv produs TV al trustului din Pache Protopopescu, Dansez pentru tine. Este una dintre cele mai premiate personalităţi TV din România şi una dintre cele mai frumoase femei de la noi din ţară.

Ce scrie în CV-ul Iuliei Vântur?

A debutat în actorie în 2011, după ce a jucat în piesa Lautrec la bordel, regizată de Horaţiu Mălăele. Dar primul său job nu a fost nici în actorie şi nici în televiziune, căci la vârsta de 15 ani a fost manechin pentru o casă de modă din Iaşi. Pe când avea doar 17 ani a devenit instructor de modele în oraşul natal şi a cucerit numeroase premii graţie frumuseţii sale. A fost selectată şi la marele concurs Miss România, însă a refuzat să participe în cele din urmă.

Primul job în televiziune a fost ca prezentatoare a emisiunii Europa Nova, la o staţie locală din Iaşi, după care a lucrat la BIT Iaşi ca prezentatoare de ştiri timp de 2 ani. S-a angajat ulterior la Pro TV Iaşi, unde a obţinut postul după ce s-a luat „la trântă” cu alţi 800 de candidaţi:

Date Biografice Iulia Vântur: înălțime, greutate

Nume complet: Vântur Iulia
Data naşterii: 24 iulie 1980
Locul naşterii: Iaşi, România
Partener: Salman Khan
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,74 m

“La Pro Tv Iași mi-am ridicat temelia carierei mele. Am fost prezentator, reporter, correspondent, editor, producător, editor de montaj. Într-o stație locală trebuie să știi să faci de toate. Am muncit mult, am trecut prin experințe diverse, din care am învățat cât de importantă este comunicarea în echipă, împartășirea aceleiași pasiuni pentru televiziune. Ziua de muncă începea la 5 dimineața și se termina la ora 12.00-1.00 noaptea”, povestea Iulia despre experienţa sa.

Despre averea Iuliei Vântur nu se ştiu foarte multe, dar iubitul ei este putred de bogat. Salman Khan având o avere estimată la peste 360 milioane de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru
Petre Roman