Ioana Filipescu Vedete 17.05.2022 11:52

Grațiela Duban: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Grațiela Duban: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Grațiela Duban este prezentatoarea emisiunii „Se strigă darul”, de la Kanal D, alături de Mihai Mitoșeru, după ce Andreea Mantea s-a retras din acest proiect. Soția celebrului Andrei Duban este actriță, dar a evoluat în diferite realityshow-uri, ca invitat într-o serie de emisiuni, precum și în spoturi publicitare.

Grațiela Duban este, în primul rând, actriță, una plină de șarm care cucerește imediat publicul. Se afirma pe scena teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, după ce a terminat Facultatea de Actorie, dar a interpretat și roluri în mai multe producții de lungmetraj, cum ar fi “La bani, la cap, la oase”, unde a jucat partitura principală, “Cafea foarte dulce” sau “Rămâi cu mine”.

Nu a ratat nici serialele tv, “17”, “Viață în 3”, “Un pas înainte”.

Avea să treacă și în scena showbizului. A fost invitată într-o serie de emisiuni, dar și în spoturi publicitare.

Grațiela Duban și Andrei Duban sunt căsătoriți de aproape 13 ani

Grațiela Duban: afaceri, salariu la Kanal D

Grațiela Duban este, acum, moderatoarea emisiunii ”Se strigă darul”, de la Kanal D. Își joacă rolul alături de Mihai Mitoșeru, după ce Andreea Mantea a părăsit proiectul.

„Eu și Mihai ne știam înainte de acest proiect. Nu mai știu cum ne-am cunoscut, dar sigur s-a întâmplat prin intermediul lui Andrei. Ne vedem de cele mai multe ori la evenimente. De când filmăm împreună pentru «Se strigă darul» am ajuns să îl cunosc mai bine, pot să spun despre el acum că este un om bun, un coleg pe care mă pot baza! E adevărat că în emisiune ne aflăm într-o permanentă concurență, dar rămânem buni colegi. Spiritul nostru de competiție este intact, la cote maxime!”, declara Grațiela Duban.

Ascensiunea ei pe acest tronson a propulsat-o și ca nivel al remunerației. Aproximativ 5.000 de euro ar fi salariul vedetei de la Kanal D, unde mai intră și unele bonusuri.

Grațiela Duban biografie: vârstă, înalțime

Nume complet: Grațiela Teohari Duban
Locul nașterii: București
Data nașterii: 13 martie 1987
Vârstă: 35 de ani
Înălțime: 1,70
Greutate: 56 kg

Mihai Mitoșeru este partenerul de platou al Grațielei, în emisiunea ”Se strigă darul”

Grațiela Duban: familie, biografie

Grațiela Duban este căsătorită cu Andrei Duban de aproape 13 ani. Cei doi au împreună un băiețel, Armin. Viața lor nu e numai în roz în familia Duban, dar și le place să se mai certe, din când în când.

Totuși, mențin flacăra dragostei aprinsă. Chiar Grațiela avea să dezvăluie cum reușesc. „Nu avem un secret anume. Și între noi mai există conflicte, dar dacă știi să comunici, totul se rezolvă. Trebuie să lași să treacă momentul ăla de criză, dacă sunt eu sau dacă e Andrei. Lăsăm să treacă și după aceea vorbim, ne cerem scuze dacă noi considerăm că am greșit. Cred că într-o căsnicie e foarte ok să fie o comunicare bună, pe lângă iubire, respect și celelalte. Dacă știi să comunici, fiecare problemă care îți apare știi să o rezolvi”, a spus Grațiela Duban.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Pavel Stratan
Luis Gabriel
Naomi Hedman
Edward Sanda
Mihai Dan Zarug