Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:47

Gheboasa: CV, biografie, vârstă, nume real, surse de venit, iubită

Gheboasa: CV, biografie, vârstă, nume real, surse de venit, iubită

Gheboasa este un artist din noua generaţie, care a făcut furori pe Tik Tok, platforma momentului. Până să ajungă să cânte alături de Bogdan de la Ploieşti piesa „Dacă n-ai bani”, Gheboasa a devenit viral după ce a lansat o melodie care a devenit trend pe Tik Tok. În prezent, acesta face parte din echipa Faimoşilor la emisiunea Survivor România, care va începe în ianuarie 2023, pe Pro TV.

A cântat la Urbanist Session şi după l-a cunoscut o ţară întreagă. Mai mult, acesta nu este străin nici de concursurile de tip talent show, deoarece a participat la emisiunea One True Singer, în sezonul 1, fără să şi câştige însă. Nu l-a durut prea tare, căci imediat a avut succes pe Tik Tok. Acum, speră să facă o figură bună şi să ajungă cât mai departe în competiţia Survivor România.

Cine este, de fapt, Gheboasa  şi cum a ajuns cunoscut

După ce a fost eliminat de la One True Singer, din cauza unor încălcări ale regulamentului, Gheboasa a lansat melodia „Dă-i ţiganca” şi la scurt timp s-a viralizat pe Tik Tok. Pe YouTube, Gheboasa a strâns imediat 6 milioane de vizualizări. Pentru cine nu ştie, el s-a născut în Târgovişte, dar s-a mutat la Bucureşti pentru a face muzică.

Desigur că Gheboasa nu este numele său real şi spune că acest nume de scenă i-a venit în minte după ce a făcut un joc de cuvinte. Mentorul său a fost nimeni altul decât Grasu XXL, care l-a ajutat enorm în carieră, dar şi să se dezvolte ca om, după cum povestea chiar el.

Gheboasa face bani frumoşi din muzică, unde ia 2000 de euro pentru un concert. Mai mult, are propria firmă de haine sport, pentru tinerii de vârsta lui, pe care le comercializează online.

Drama neştiută a lui Gheboasa

A plecat de jos, de la viaţa grea de a fi părăsit de familie. Şi-a creat propriul drum în viaţă şi are succes în industria muzicală, fiind apreciat în special de noua generaţie. A fost adoptat şi le mulţumeşte cu oricare ocazie pe care o are părinţilor săi adoptivi, pe care vrea să îi facă mândri prin participarea la Survivor România. Face muzică de tip trapp, este cel mai apreciat artist în acest moment. „Eu sunt foarte bine, am un vibe foarte bun, pozitiv, mă inspir în special de la Dorian Popa, se vede după dinţi. Sebi (n.r. Sebastian Dobrincu), am o întrebare, am auzit că te-ai văzut cu Zuckerberg? Data viitoare când te vezi cu el, spune-i că ai dat mâna cu Gheboasă Şmecheroasă, mulţumesc”, a spus Gheboasă pentru Pro TV.

„Adevărul e că plec de la bine fix spre rău. Mă duc la Survivor pentru expriență, pentru că simt că o să mă descurc foarte bine la probe… Problema principală e că eu, dacă mi-e foame, mă opresc acolo… Foamea e cel mai rău lucru. La Survivor nu o să am nevoie de fashion, de așa ceva… Suntem supraviețuitori până la moarte. Pentru oamenii care sunt milionari sau care au foarte multe figuri… n-o să le fie bine. Dar eu am venit din noroi, să vezi ce fac la Survivor. Dacă rezist mai mult de o lună, o să fiu până la final. Pe părinții mei adoptivi vreau să-i fac foarte mândri de mine”, a mai spus Gheboasă, care se recomandă ca un adevărat supravieţuitor, mărturisind că Dumnezeu l-a pus de multe ori la încercare.

Date Biografice Gheboasa: înălțime, greutate

Data naşterii: 2001
Locul naşterii: Târgovişte
Parteneră:
Greutate: 72 kg
Înălţime: 1,73 m

Este pasionat de fitness şi merge regulat în sala de forţă, după cum reiese şi din postările sale de pe Instagram, acolo unde este urmărit de zeci de mii de fani. Gheboasa are o iubită de câteva luni bune: „Am o relație de vreo șapte luni. De fapt, nu e chiar de șapte luni. Noi ne vedeam pe ascuns când eram mici, pentru că părinții nu erau de acord. Ne-am despărțit într-un final și ne-am regăsit acum. O iau cu mine la concerte și știe exact cum să digere lucrurile referitor la fane. Sunt foarte fidel iubitei mele”.

Relaţia lui este, însă, una foarte serioasă, iar cu fiecare ocazie când vine vorba despre persoana iubită, o numeşte pe aceasta „nevasta mea”. Recent, Gheboasa a intrat în trendingul YouTube, după ce a lansat o melodie alături de celebrul manelist Bogdan de la Ploieşti.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristi Pulhac
Simona Ţăranu
Sorin Constantinescu
Emilian