Gabriela Dinu Vedete 01.10.2022 12:16

Gheboasa: CV, biografie, varsta, nume real, surse de venit, iubita

Gheboasa: CV, biografie, varsta, nume real, surse de venit, iubita

Gheboasa este un artist din noua generaţie, care a făcut furori pe Tik Tok, platforma momentului. Până să ajungă să cânte alături de Bogdan de la Ploieşti piesa „Dacă n-ai bani”, Gheboasa a devenit viral după ce a lansat o melodie care a devenit trend pe Tik Tok.

A cântat la Urbanist Session şi după l-a cunoscut o ţară întreagă. Mai mult, acesta nu este străin nici de concursurile de tip talent show, deoarece a participat la emisiunea One True Singer, în sezonul 1, fără să şi câştige însă. Nu l-a durut prea tare, căci imediat a avut succes pe Tik Tok.

Cine este, de fapt, Gheboasa şi ce scrie în CV-ul lui?

După ce a fost eliminat de la One True Singer, din cauza unor încălcări ale regulamentului, Gheboasa a lansat melodia „Dă-i ţiganca” şi la scurt timp s-a viralizat pe Tik Tok. Pe YouTube, Gheboasa a strâns imediat 6 milioane de vizualizări. Pentru cine nu ştie, el s-a născut în Târgovişte, dar s-a mutat la Bucureşti pentru a face muzică.

Desigur că Gheboasa nu este numele său real şi spune că acest nume de scenă i-a venit în minte după ce a făcut un joc de cuvinte. Mentorul său a fost nimeni altul decât Grasu XXL, care l-a ajutat enorm în carieră, dar şi să se dezvolte ca om, după cum povestea chiar el.

Gheboasa face bani frumoşi din muzică, unde ia 2000 de euro pentru un concert. Mai mult, are propria firmă de haine sport, pentru tinerii de vârsta lui, pe care le comercializează online.

Date Biografice Gheboasa: înălțime, greutate

Data naşterii: 2011
Locul naşterii: Târgovişte
Parteneră:
Greutate: 72 kg
Înălţime: 1,73 m

Este pasionat de fitness şi merge regulat în sala de forţă, după cum reiese şi din postările sale de pe Instagram, acolo unde este urmărit de zeci de mii de fani. Gheboasa are o iubită de câteva luni bune: „Am o relație de vreo șapte luni. De fapt, nu e chiar de șapte luni. Noi ne vedeam pe ascuns când eram mici, pentru că părinții nu erau de acord. Ne-am despărțit într-un final și ne-am regăsit acum. O iau cu mine la concerte și știe exact cum să digere lucrurile referitor la fane. Sunt foarte fidel iubitei mele”.

Recent, Gheboasa a intrat în trendingul YouTube, după ce a lansat o melodie alături de celebrul manelist Bogdan de la Ploieşti.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristi Pulhac
Simona Ţăranu
Sorin Constantinescu
Emilian