Gabriela Dinu Știri 14.09.2023 11:44

George Pian: vârstă, înălțime, greutate, avere, ocupație, familie, venituri, cazier

George Pian: vârstă, înălțime, greutate, avere, ocupație, familie, venituri, cazier

George Pian este unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai clanului Duduianu şi cel despre care se spune că ar fi preluat supremaţia după moartea lui Emi Pian.

După ce Florin Mototolea, cunoscut şi sub numele de Emi Pian, a fost asasinat într-o seară în care se afla la un joc de barbut, clanul Pian a fost nimicit.

Cine este, de fapt, George Pian?

Fraţii lui au ajuns la închisoare, la fel ca şi agresorul, Richard Emanuel Gheorghe, iar singurul care putea prelua acest rol era chiar vărul lui Emi, George Pian.

Acesta face vâlvă atât în lumea interlopă, cât şi în online, acolo unde face deseori live-uri pe contul său de Facebook prin intermediul cărora le cere bani altor personaje autohtone, precum Dani Mocanu ori Leo de la Strehaia. După ce ambii au „sărit” să-l ajute cu bani, acesta le-a spus că totul ar fi fost doar un test, pe care aceştia l-au trecut cu brio, însă.

„N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta”, povestea George Pian în vara anului 2020, după ce Emi Pian era asasinat şi ulterior ajungea să fie numit liderul clanului Duduianu.

Date Biografice George Pian: înălțime, greutate

Nume complet: George Pian
Data naşterii: 14 august 1992
Locul naşterii: Braşov, România
Parteneră: singur
Greutate: 90 kg
Înălţime: 1,78 m

În urmă cu ceva timp, în mediul online a existat un scandal între cântăreţul de manele Jador şi George Pian, după ce acesta din urmă l-a criticat în termeni duri în unul dintre live-urile sale:

„A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube (…). Da mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine? A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1.”

George Pian vrea să fie unul dintre interlopii din noua generaţie şi strânge avere, pe lângă afacerile despre care nu îi place să vorbească, şi din online. Are cont de YouTube, acolo unde are numeroşi urmăritori şi unde postează deseori clipuri şi este la fel de activ şi pe pagina sa de Facebook. Fără cazier până la vârsta asta, George Pian se laudă că nu a ajuns sub lupa autorităţilor.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: