Gabriela Dinu Știri 16.01.2024 18:52

Dani Mocanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Dani Mocanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Dani Mocanu este un cântăreţ de manele de etnie romă. Pe numele său complet Daniel Marian Mocanu, acesta s-a născut pe 3 septembrie 1992 la Bradu, în judeţul Argeş şi este unul dintre cele mai controversate personaje din peisajul muzical autohton.

Cântăreţul a urmat cursurile liceului Ion C Brătianu din Piteşti, a jucat inclusiv fotbal în oraş, la FC Argeş Piteşti, după care a ajuns şi la echipa de juniori a FCSB. Fotbalul nu l-a attras însă pentru prea mult timo, căci s-a axat pe muzică şi afaceri considerate de mulţi a fi cel puţin dubioase.

Ce scrie în CV-ul lui Dani Mocanu?

Nu a studiat muzica, dar profesoara din liceu l-a încurajat către o carieră în acest domeniu. Cântă manele, a abordat şi genul rap sau trap sau muzică lăutărească. Melodiile sale sunt recunoscute pentru versurile controversate, în principal despre încălcarea legii, închisoare sau răzbunare.

Pe 7 ianuarie 2021, Dani Mocanu a anunţat că se retrage din viaţa muzicală, odată cu apariţia ultimei sale piese. Dorinţa acestuia era să se îndrepte mai mult către credinţă.

Dani Mocanu a fost arestat şi pus sub acuzaţie pentru proxenetism în septembrie 2017 că ar fi trimis fete să se prostitueze în Marea Britanie şi Irlanda. A lansat o piesă care a fost considerată că incită la ură şi discriminare şi chiar a primit 6 luni de închisoare.

Date Biografice Dani Mocanu: înălțime, greutate

Nume complet: Daniel Marian Mocanu
Data naşterii: 3 septembrie 1992
Locul naşterii: Bradu, judeţul Argeş
Parteneră: necăsătorit
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1.78 m

În luna septembrie a anului trecut, după ce au apărut mai multe imagini cu un leu lovit şi subnutrit într-un videoclip de-al său, i-a fost deschis dosar penal pentru cruzime faţă de animale.

În prezent, Dani Mocanu nu are afaceri în derulare. Cel puţin nu care să fie făcute publice. După ce s-a lăsat de muzică, a dispărut şi unicul său mod oficial de a face bani. Nu şi-a afişat niciodată familia, dar se ştie despre el că are mai mulţi copii. Fără a fi, însă, căsătorit.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Lazarus
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan
Mario Fresh