Ioana Filipescu Vedete 12.03.2023 22:11

Diana Șucu: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, familie, surse de venit

Diana Șucu: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, familie, surse de venit

Diana Șucu este soția celebrului patron al Mobexpert, mai nou, și al clubului de fotbal Rapid București. A fost prezentatoare la Televiziunea Națională, TVR2, TVRM, apoi s-a retras și s-a dedicat acțiunilor caritabile și diferitelor business-uri, dar și celor doi copii pe care-i are cu afaceristul.

Diana Șucu este la al doilea mariaj alături de cel care a apărut și la ”Imperiul leilor”, de pe PRO TV. S-a căsătorit în 1993, cu Cezar Lăscărescu, de care a divorțat șase ani mai târziu. L-a cunoscut pe Dan Șucu, devenindu-i soție în 2005.

Diana Șucu biografie: înălțime, greutate

Nume complet: Diana Șucu

Data nașterii: 2 noiembrie 1975

Locul nașterii: București

Vârsta: 48 de ani

Înălțime: 1,70 m

Greutate: 57 kg

Partener: Dan Șucu, soț

Diana Șucu s-a retras din televiziune și a intrat în afaceri

Soția lui Dan Șucu a cochetat cu televiziunea, fiind prezentatoare la Televiziunea Națională, TVR2, TVRM. După ce s-a măritat cu importantul afacerist Dan Șucu, patron al Mobexpert, s-a implicat în acțiuni caritabile și în diferite business-uri. Asta pentru că, după cum avea să dezvăluie, nu s-a mai regăsit în meseria de la televiziune, imediat ce a adus pe lume primul copil.

Deși a absolvit Facultatea de Drept, ba are și un master în Drept Internațional, Diana nu a continuat în acest domeniu de care nu a fost atrasă.

Are doi copii cu Dan Șucu

Diana este mamă de băieți. Doi la număr, Petru Andrei Cristian (15 ani) și Dan Matei (18 ani). Amândoi joacă, acum, fotbal. Asta pentru că soțul a convins-o să-i lase. ”Eu nu mi-am dorit ca băieții mei să joace fotbal. Dan mi-a explicat că trebuie să fie în primul rând buni la matematică, apoi să facă fotbal, pentru că au nevoie de validare. Eu m-am împotrivit cu toată ființa, i-am dus la pian, la tenis, la pictură.

Dar am înțeles că trebuie să facă mișcare și acum joacă la Rapid. Am înțeles că trebuie să fie validați. Îi pedepseam, îi duceam cu forța la tenis, dar am înțeles. Eu sunt colerică, dar Dan mă calmează”, a dezvăluit Diana Șucu, la ProTV.

Diana Șucu, acuzată că i l-a ”furat” Cameliei pe afacerist

Diana Șucu a fost arătată cu degetul pentru că ar provocat divorțul dintre Dan Șucu și Camelia. Iar apoi s-a măritat cu el. Avea să-și declare nevinovăția, dezvăluind că l-a cunoscut pe patronul Mobexpert la mai bine de un an după despărțirea lui de prima soție.

”Dan a luat decizia de a pune punct acelei căsnicii (n.r. cu Camelia) în 2003, în decembrie. Eu l-am cunoscut pe Dan în 2005, la sfârșitul lunii aprilie, undeva după ziua lui de naștere. Am început o relație, ca să spun așa. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 4 august 2005, m-a cerut de soție. Și știu că în noiembrie am rămas însărcinată”, a spus Diana Șucu, pentru Cancan.

Citește și alte CV-uri ale juraților emisiunii Imperiul Leilor
Wargha Enayati
Dan Șucu
Cristina Bâtlan
Sebastian Dobrincu
Dragoș Petrescu